Angelina Jolie, Mardin Sokaklarında - Son Dakika
Güncel

Angelina Jolie, Mardin Sokaklarında

Angelina Jolie, Mardin Sokaklarında

Angelina Jolie, BM Mülteciler Yüksek Komiseri Antonio Guterres ile birlikte Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak ile Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'ü ziyaret etti.

20.06.2015 16:00  Güncelleme: 16:11

Vali VE BELEDİYE BAŞKANI'NI ZİYARET ETTİ

Ünlü sanatçı ve BM iyi niyet elçisi Angelina Jolie, BM Mülteciler Yüksek Komiseri Antonio Guterres ile birlikte Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak ile Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'ü ziyaret etti.

Jolie ile Guterres'in önce ziyaret ettiği Vali Koçak, konuklarını kapıda karşıladı. Valilik şeref defterini imzalayan Jolie, Guterres ile birlikte Vali Koçak ile basına kapalı bir süre görüştü.

TÜRK, TELKARİ KOLYE SETİ HEDİYE ETTİ

Angelina Jolie ile Antonio Guterres daha sonra Mardin Belediye Başkanı Ahmet Türk'ü makamında ziyaret etti. Belediye binası girişinde konuklarını karşılayan Türk, makamında basına kapalı bir süre görüşme yaptı. Görüşmenin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, Angelina Jolie'ye el yapımı gümüşten yapılan telkari kolye seti, Guterres'e de gümüş tespih hediye etti.

Angelina Jolie, görüşmenin ardından Midyat'taki mülteciler kampında basına açıklama yapacağı için soru almayacağını belirtti. Jolie, Ahmet Türk'ün hediye ettiği telkari kolye seti hakkında, "Gerçekten emek harcanarak güzel yapılmış eser" dedi.

Mardin'de olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Angelina Jolie, "Çok güzel bir şehir. Farklı dinden insanların barış içinde yaşamasını görmek çok güzel ve önemli. Kentteki farklı dinler, inançlar ve diller hep birlikte hoşgörü ve barış içinde yaşıyor. Dünya için güzel bir örnek ve aslında bu dünya için çok zor olan bir şey. Sizler bunu başarıyorsunuz. Burada yaşayan insanlar çok cömert insanlar, çok güzel bir kültür, çok güzel bir ülke" dedi. OĞLUNU UNUTUNCA KONVOY GERİ DÖNDÜ

Jolie ve Guterres, belediye ziyaretinden sonra Midlat'a gitmek üzere yola çıktı. Ancak bir süre sona Jolie'nin oğlu Shiloh'un konakladıkları Hilton Oteli'nde kaldığı fark edilmesi üzerine konvoy geri dönerek, onu aldıktan sonra Midyat'a gitti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Angelina Jolie, Mardin Sokaklarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement