Anı Tur ile Ramazan Bayramı - Son Dakika
Basın Bültenleri

Anı Tur ile Ramazan Bayramı

Anı Tur ile Ramazan Bayramı

Ülkemizde bayramlar artık bir tatil havasında geçmekte.

09.07.2014 16:52

Ülkemizde bayramlar artık bir tatil havasında geçmekte. Tatil havasına bürünen Ramazan Bayramı'nda tur şirketleri pek çok farklı konseptte turlar düzenlemekteler. Kültür turları kapsamında düzenlenecek bu turlar ile bayramınız daha renkli hale gelebilir.

Yemyeşil doğası ve tarihi dokusu ile Karadeniz yurt içinde mutlaka görülmesi gereken yerlerden biri. Uçaklı Karadeniz Turları ile Karadeniz'de pek çok farklı noktayı görebileceksiniz. Bu noktalardan biri olan Batum ve Yaylalar Turuna katılabilirsiniz. Bu turda Batum, Botanik Bahçe, Maçka, Ayder Yaylası, Uzungöl, Sümela Manastırı, Ayasofya, Trabzon, Sürmene ve Karaca Mağarası görülecek yerlerden. Bu tur ile Karadeniz'in o nefis havasını içinizde hissederken gerçekten çok da hoş bir vakit geçirebilirsiniz.

Ramazan Bayramında da Karadeniz gerçekten çok iyi bir alternatif konumunda. Ramazan Bayramı Uçaklı Karadeniz Turları ile bayramı gerçekten müthiş bir tatile çevirmek mümkün. Siz ve sevdikleriniz Anı Tur'un Ramazan Bayramı Kültür Turlarına katılarak enfes bir tatil yapın.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Anı Tur ile Ramazan Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement