Ankara'daki Cinayet ve İntihar - Son Dakika
3.Sayfa

Ankara'daki Cinayet ve İntihar

Ankara'da cinnet getiren kişinin intihar etmeden önce öldürdüğü eşi ve iki çocuğunun cenazesi, toprağa verildi.

26.01.2016 16:31

Ankara'da cinnet getiren kişinin intihar etmeden önce öldürdüğü eşi ve iki çocuğunun cenazesi, toprağa verildi.

Etlik Aşağı Eğlence Mahallesi Azık Sokağı'ndaki bir apartman dairesinde yaşanan olayın ardından, baba Ahmet C. ile eşi Penbe C, oğlu Cihat C. ve kızı Aliye C'nin cenazesi, Keçiören Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından aile üyeleri tarafından teslim alındı. Cenazeler, Karşıyaka Camisi'nde ikindi vakti kılınan namaz sonrası Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedildi.

Olayda yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan Hamide C. ile Satı C'nin ameliyat edildikleri, sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olay yerinde 18 boş kovan bulundu

Bu arada, olay yerinde ruhsatsız silahtan çıkan 18 boş kovan ve 11 mermi çekirdeği bulunduğu öğrenildi.

Olay yeri incelemesinde, Ahmet C'nin şarjördeki 14 mermiyi ateşledikten sonra tekrar şarjörü doldurup ateş etmeyi sürdürdüğü tespit edildi. Göğüs bölgesine iki el ateş ederek hayatına son veren Ahmet C'nin cebinde aynı silaha ait 7 merminin daha bulunduğu belirtildi. Yapılan ilk tespitte, Penbe C. ve Aliye C'nin vücutlarında birer, Cihat C'nin vücudunda ise birden fazla isabet olduğu belirlendi.

Öte yandan, aile fertleri cinsel taciz iddialarının asılsız olduğunu söyledi.

Ankara'da dün akşam cinnet getiren Ahmet C, eşi Penbe C, kızı Aliye C. ve oğlu Cihat C'yi öldürüp, kızları Hamide C. ve Satı C'yi de silahla yaraladıktan sonra intihar etmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Ankara'daki Cinayet ve İntihar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement