Ankara'daki Terör Saldırısı - Son Dakika
Yerel

Ankara'daki Terör Saldırısı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'daki patlamada yaralanan İbrahim Kambal ve Hasan Uçar'ı, tedavi gördükleri İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde ziyaret etti.

12.10.2015 16:38

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'daki patlamada yaralanan İbrahim Kambal ve Hasan Uçar'ı, tedavi gördükleri İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan yardımcıları Veli Ağbaba, Sezgin Tanrıkulu ve Selin Sayek Böke, terör saldırısında yaralanan Uçar ve Kambal'a, tedavi gördükleri İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yaralıların durumlarıyla ilgili hastane yetkililerinden bilgi alan Kılıçdaroğlu, Kambal ve Uçar'ın en kısa sürede iyileşmeleri temennisinde bulundu.

Kambal, patlamaya yakın bir bölgede bulunduklarını belirterek, yüzünden ve bacaklarından yaralandığını söyledi. Sağlık durumunun iyi olduğunu dile getiren Kambal, tedavi sonrası Mersin'deki evine gideceğini anlattı.

Uçar da göğsünden ve yüzünden yaralandığını söyledi.

"Birlikte büyüdüler ve birlikte öldüler"

Bu arada Kılıçdaroğlu, Ankara'daki patlamada hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Dün toprağa verilen Canberk Bakış ile bugün defnedilen Sezen Vurmaz, Gözde Aslan, Gülbahar Aydeniz ile amca çocukları Onur ve Umut Tan'ın ailelerini evlerinde ziyaret eden Kılıçdaroğlu, başsağlığı ve sabır dileklerinde bulundu.

Onur ve Umut Tan'ın yakını Ali Seydi Tan, "Birinin adını Onur koyduk ki onurlu yaşasın. Diğerinin ismini de Umut koyduk ki umudumuz olsun. İkisi beraber sünnet oldular, birlikte büyüdüler ve birlikte öldüler" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ankara'daki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement