Ankara'dan Ceylanpınar'a Yardım Geldi - Son Dakika
Güncel

Ankara'dan Ceylanpınar'a Yardım Geldi

Ankara\'dan Ceylanpınar\'a Yardım Geldi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar'daki sığınmacı Suriyelilere yönelik insani yardım malzemesi gönderdi.

03.12.2014 11:57

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in talimatları doğrultusunda giyim ve oyuncaktan oluşan 4 kamyonet Ankara'dan yola çıkarak Ceylanpınar ilçesine vardı. Gönderilen giyim ve oyuncaklar Ceylanpınar Belediye Başkanlığına teslimi yapıldı.

Yapılan teslimatın ardından Ceylanpınar ilçesine gönderilen giyim ve oyuncakların bir kısmı geçen yaz Suriyeli misafir çocuklarının hizmetine giren Recep Tayyip Erdoğan Suriyeli Misafir Eğitim ve Kültür Merkezinde eğitim gören yaklaşık 500 Suriyeli öğrenciye dağıtımı yapıldı.

Suriyeli misafir öğrencilere dağıtılan oyuncakların ardından açıklamalarda bulunan Ankara Büyükşehir Genel Sekreteri Recep Tezcan ''Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçeğin burada yaşayan Suriyeli kardeşlerimize gönderdiği özellikle çocuklarımıza gönderdiği hediyeleri dağıtmak üzere buraya geldik. Allah nasip ederse Ankara Büyükşehir Belediye meclisince alınan karar neticesinde önümüzdeki günlerde gerek gıda gerek giysi, bot, kaban gibi hediyelerimizde yardımlarımızda buraya ulaşacak. Biz bugün bu okulda ve bu bölgedeki okullarda dağıtılmak üzere başkanımız Sayın Melih Gökçek'in hediyelerini getirdik ve şuan çocuklarımıza dağıttık. Buradaki çocuklarımızın içerisinde yetim olanlar öksüz olanlar var. Ankaralıların adına bu hediyeleri kardeşlerimize ulaştırdık, hepinize teşekkür ediyorum. Buradaki arkadaşlarımızın çocuklarımızın Allah yardımcısı olsun. İnşallah Ankaralı'lar olarak başta başkanımız Sayın Melih Gökçek'in himayelerinde yardım etmeye devam edeceğiz'' dedi.

SURİYELİLER TEŞEKKÜR ETTİ

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ise, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in bu anlamlı yardımlarından ötürü Ceylanpınarlı'lar adına ve Suriyeli misafir kardeşlerimizin adına başkanımız sayın Melih Gökçek'e ve ekibine teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.

Başkan Gökçek ve Başkan Atilla'ya teşekkürlerini ifade eden Recep Tayyip Erdoğan Suriyeli Misafir Eğitim ve Kültür Merkezinde eğitim gören Suriyeli çocuklar, "Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek'e ve Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya teşekkür ederiz" ifadelerinde bulunarak teşekkür ettiler.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ankara'dan Ceylanpınar'a Yardım Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement