Ankara'dan Elazığ Belediyesine Yeni İş Makinaları - Son Dakika
Güncel

Ankara'dan Elazığ Belediyesine Yeni İş Makinaları

Ankara\'dan Elazığ Belediyesine Yeni İş Makinaları

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın girişimleriyle Elazığ Belediyesi'nin ağır iş makineleri filosuna 10 araç eklendi.

15.09.2014 15:25

Destek Hizmetleri Müdürlüğüne ELKART'ını kullanarak belediyeye ait bir otobüsle Elazığ Belediyesi hizmet binasından basın mensuplarıyla birlikte gelen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, burada yaptığı değerlendirmede "Bu iş makinelerinin piyasa değeri oldukça yüksek olmasına rağmen, belediyemize maliyeti yok denecek kadar az. Sadece yasa gereği olması gereken sembolik bedeller ödendi" diyerek şöyle konuştu:

YÜRÜYEN DEĞİL, KOŞAN BİR BELEDİYEYİZ

"Elazığ Belediyesi hizmette yürüyen değil koşan bir belediye olmaya devam ediyor. Gün geçmiyor ki hizmetlerimize yeni hizmet halkaları ekleyecek bir bir projeyi hayata geçirmemiş olalım. Az önce yaptığımız bir protokol ile toplu taşımacılıkta bir devrim olabilecek akıllı bilet "ELKART"a geçmiş olduk. Halkımız artık elektronik kartlarla ve daha konforlu hizmet almış olacaklar.

Şimdi de hızla gelişen ve bu gelişmeyle birlikte altyapı ve üstyapı hizmetlerine daha çok ihtiyaç duyan şehrimize hizmet eden araç ve iş makinesi parkımıza yeni araçların katılım törenini yapıyoruz. Tabi bu araçların belediyemize kazandırılmasının çok önemli bir farkı var. Bugün Elazığ'da hizmete başlayacak olan 4 Adet Kamyon, 3 Adet Vidanjör, 3 adette 4x4 Kazı – Yükleyici olmak üzere toplam 10 araç ve iş makinesi için çok cüzi bedel dışında herhangi bir ödeme yapmadık. Bu iş makinelerinin piyasa değeri oldukça yüksek olmasına rağmen, belediyemize maliyeti yok denecek kadar az. Sadece yasa gereği olması gereken sembolik bedeller ödendi.

BU ARAÇLAR DOSTLUĞUMUZUN NETİCESİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek ile olan yakın ve samimi dostluğumuzun neticesi bu araçlar. Hani biz hep birlikte Türkiye'yiz diyoruz ya işte bu araçlar bu düşüncenin yansıması ve ilki."

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN DE DESTEKLER GELECEK

Konuşmasında bundan sonraki süreç içerisinde İstanbul Büyükşehir Belediyesinden de çeşitli yardımlar alacaklarını müjdeleyen Başkan Mücahit Yanılmaz şöyle konuştu:

"Bundan sonra da hem Ankara hem de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden benzer destekler sürecek. Yeni iş makinelerimizle artık daha güçlüyüz. Yeni hizmetler, yeni yollar, bulvarlar, asfaltlar, parklar, bu araçlarla birlikte daha çok halkımızla buluşacak. Araçların hem belediyemize hem de şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Ankara Aski Genel Müdürü hemşehrimiz İrfan Kaya'ya teşekkür ediyorum."dedi.

Konuşmaların ardından Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, belediye araç filosuna dahil olan iş makinelerinden birini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ankara'dan Elazığ Belediyesine Yeni İş Makinaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement