Ankara MHP'li Aday, AKP'li Belediyeyi Ziyretinde Çalışanlardan Oy İstedi - Son Dakika
Güncel

Ankara MHP'li Aday, AKP'li Belediyeyi Ziyretinde Çalışanlardan Oy İstedi

Ankara MHP\'li Aday, AKP\'li Belediyeyi Ziyretinde Çalışanlardan Oy İstedi

MHP'li aday, AKP'li belediyeyi ziyretinde çalışanlardan oy istedi Ankara'da MHP'den 2'nci Bölge 3'üncü sıra milletvekili adayı Yaşar Yıldırım, Ak Parti'li Kazan İlçesi Belediye Başkanı Lokman Erturk'ü makamında ziyaret etti, çalışanlardan partisine oy istedi.

06.10.2015 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP'li aday, AKP'li belediyeyi ziyretinde çalışanlardan oy istedi

Ankara'da MHP'den 2'nci Bölge 3'üncü sıra milletvekili adayı Yaşar Yıldırım, Ak Parti'li Kazan İlçesi Belediye Başkanı Lokman Erturk'ü makamında ziyaret etti, çalışanlardan partisine oy istedi.

Kızılcahamam'da 2 dönem Belediye Başkanlığı da yapan Yaşar Yıldırım, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ile belediyecilik hakkında konuştu. Başarılı çalışmalarından dolayı Ertürk'e övgüler yağdıran Yıldırım, ziyaretin ardından belediyenin birimlerini gezdi. Çalışanlarla tek tek tokalaşıp kendini tanıtan Yıldırım, 1 Kasım'da yapılacak milletvekilliği seçimlerinde kendisi için oy istedi. İlk kez karşılaştıkları tablo karşısında kısa süre şaşkınlık yaşayan çalışanlar, Yıldırım'a başarılar diledi. Yaşar Yıldırım daha sonra esnafı gezerek çalışmalarına devam etti.

Çıkışta açıklama yapan Yaşar Yıldırım, 'Şimdi biz siyasetçiyiz, herkesin ayağına gidip, elini sıkar, oy isteriz. Oy, destek verir, vermez, kendisi bilir. Önemli olan, insanların eline sıkmaktır, değer vermektir, insan yerine koymaktır. Biz siyasetin gereğini yapıyoruz.

AK Partili olur, CHP'li olur başka partiler olur, bizim için fark etmez. Bbiz her yere gideriz. CHP'li Belediyeye de gideriz, AK Partili Belediyeye de gideriz, MHP'li Belediyeye de gideriz. Gideriz oy isteriz nezaket kuralları içerisinde ziyaretimizi yaparız. 1 Kasım'da aynı tablo çıkarsa, sayın genel başkanımız 3 Ekim'de açıklamayı yaptı Arena'da. HDP hariç biz aynı tablo çıkarsa koalisyona hazırız dedi, biz koalisyona hazırız" dedi.

Belediye Başkanı Lokman Ertürk ise konuşmasında, "Demokrasinin güzelliği. Önemli olan vatandaşım tercihi ve teveccühü. Yerel yönetim olarak bizleri ziyarete gelmek isteyen siyasi partisi, düşüncesi ne olursa olsun, herkese kapımız açık. Tüm siyasi adaylara başarılar diliyoruz2 dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara MHP'li Aday, AKP'li Belediyeyi Ziyretinde Çalışanlardan Oy İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement