Minibüs, Trafik Lambası Direği ile TIR'a Çarptı: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Minibüs, Trafik Lambası Direği ile TIR'a Çarptı: 2 Ölü, 1 Yaralı

Minibüs, Trafik Lambası Direği ile TIR\'a Çarptı: 2 Ölü, 1 Yaralı

Ankara'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs önce direğe, ardından karşı yolda bulunan TIR'a çarptı. Kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

09.03.2016 10:47  Güncelleme: 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Kazan ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs, yol kenarındaki trafik işaret lambası direğine çarpıp, takla atarak karşı yola geçtikten sonra kazadan kurtulmak isteyen TIR'a yandan çarptı.

TAKLA ATARAK KARŞI ŞERİDE GEÇTİ

Kaza, Kazan'ın Kayı Kavşağı'nda sabah saatlerinde meydana geldi. Ankara'dan Kocaeli'ne gitmekte olan Mustafa Yeşildal yönetimindeki minibüs, sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki trafik ikaz lambası direğine çarptıktan sonra takla atarak yolun karşı tarafında geçti.

TIR ŞOFÖRÜNDEN HAYATİ MANEVRA

Minibüs, bu sırada seyir halindeki LPG yüklü TIR'a yandan çarptı. Minibüsün takla atarak geldiğini gören TIR şoförü Mehmet Gören'in direksiyonu yana kırarak minibüsle kafa kafaya çarpmaktan kurtardı.


MİNİBÜSTE BULUNAN 2 KİŞİ ÖLDÜ

Kazada, minibüs şoförü 34 yaşındaki Mustafa Yeşildal ile araçta bulunan İlyas Özcan olay yerinde yaşamını yitirirdi. Araçta bulunan sürücünün dayısı 47 yaşındaki Mustafa Yeşildal ise Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza sonrası cenazeler Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Minibüs, Trafik Lambası Direği ile TIR'a Çarptı: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement