Ankaralı Muhtarlar Kazan'da Buluştu - Son Dakika
Yerel

Ankaralı Muhtarlar Kazan'da Buluştu

Ankaralı Muhtarlar Kazan\'da Buluştu

Ankaralı muhtarlar Ankara’nın Kazan ilçesi’deki iftarda bir araya geldi.

09.07.2015 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankaralı muhtarlar Ankara'nın Kazan ilçesi'deki iftarda bir araya geldi.

Kazan Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen Ankaralı muhtarlar için iftar programı düzenlendi. Ramazan etkinliklerinin yapıldığı Ulu Cami yanında açık havada verilen iftara, Kazan Kaymakamı Murat Duru, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Belediye Başkan Yardımcıları, hakim ve savcılar, Ankara'nın 25 ilçesinden muhtarları temsilen muhtar derneklerinin başkanları ile muhtar eşleri katıldı.

İftar programının ardından davetliler, Kazan Belediyesi tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlene ramazan özel programını izlediler. Semazenler eşliğinde ilahiler, tasavvuf müziği dinleyen muhtarlar saat 00.00'da alandan ayrıldılar.

Kazan Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Çetin yaptığı konuşmada, "Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'a biz muhtarlara verdiği desteklerden dolayı, mahallemizin hak ettiği hizmetleri alması noktasında hükümetimize, ardından Belediye Başkanımız Lokman Ertürk'e çok teşekkür ediyoruz. Dün küçük bir ilçe iken bugün uluslararası arenada adını duyuran, gündemi takip eden, duyarlılığı ile de Türkiye'de örnek çalışmalara imza atan bir ilçenin ferdi olmaktan da son derece mutlu olduğumu belirtmek isterim" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankaralı Muhtarlar Kazan'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement