Anneler Günü - Son Dakika
Yerel

Anneler Günü

AK Parti Kadın Kolları üyeleri "Anneler Günü" dolayısıyla program düzenledi.

11.05.2014 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kadın Kolları üyeleri "Anneler Günü" dolayısıyla program düzenledi.

Niğde Kalesi'ndeki Belediye Çay Evinde düzenlenen programa, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ömer Demir ve dernek üyeleri katıldı.

Akdoğan, burada yaptığı konuşmada, İslam dininde kadının mertebesinin çok yüksek olduğunu vurgulayarak, erkeklerin anne olmanın değerini bilemeyeceklerini söyledi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın ise anne olabilmenin ve bu özellikle donatılmanın çok güzel bir duygu olduğunu, annelerin ailenin temel direği ve toplumun geleceği olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından yılın annesi seçilen Ulukışla'daki terör saldırısında şehit olan Adem Çoban'ın eşi Ümmü Çoban ve 107 yaşındaki annesine bakan, 5 çocuk annesi Şadıman Sarı'ya hediyelerini Faruk Akdoğan ve Emrah Özdemir verdi.

Bor ilçesinde de protokol üyelerinin eşleri Ahmed Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki barınan anneleri ziyaret etti.

Kaymakam Abdullah Küçük'ün eşi Sema Küçük, Garnizon Komutanı Albay Fatih Dağlı'nın eşi Çiğdem Dağlı, Belediye Başkanı Sıtkı Erat'ın eşi Nigar Erat, Emniyet Müdürü Hayri Şahin'in eşi Hafize Şahin, 7. Ana Bakım Merkezi Komutanı Albay Erol Çetin'in eşi Fatma Çetin ve Cumhuriyet Başsavcısı Derya Altungiden, huzurevindeki annelerin gününü kutladı.

Huzurevi sakinleri de protokol üyelerinin eşlerine kendilerini unutmadıkları için teşekkür ettiler. - Niğde

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Anneler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement