Anneler Günü - Son Dakika
Yerel

Anneler Günü

Gebze Sosyal Hizmet Merkezi tarafından Anneler Günü dolayısıyla şehit yakınları ve gazilerin katılımıyla etkinlik düzenlendi.

08.05.2015 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gebze Sosyal Hizmet Merkezi tarafından Anneler Günü dolayısıyla şehit yakınları ve gazilerin katılımıyla etkinlik düzenlendi.

Eskihisar'daki programda konuşan Kaymakam Mehmet Arslan, kendisini şehit aileleri ve gazilerin birer parçası olarak gördüğünü, her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Gebze Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Bilge Ercan Altıntaş da bakanlıkları bünyesinde şehit yakınları ve gaziler için daire başkanlığı birimi kurulduğunu belirterek, il müdürlüğünde kurulan birimin de kısa sürede önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini kaydetti.

Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova'daki şehit aileleri ve gazileri tanımak, onların sorunlarına çözüm bulmak istediklerini ifade eden Altıntaş, ziyaretlerle kısa sürede önemli başarılar elde edildiğini vurguladı.

Kocaeli Şehit Aileleri Dernek Başkanı Önder Kılıçaslan ise hasta olan üyelerinin bulunduğunu dile getirerek, "Buraya gelirken de birçoğunun zorlanarak geldiğine şahit olduk. Bugüne kadar her şeyimize destek veren Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'in derneğimize vereceği bir minibüsle bu sorunu çözebiliriz ve en güzel Anneler Günü hediyesi olur" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Anneler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement