Antalya CHP'li Kara'dan Kemer Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Antalya CHP'li Kara'dan Kemer Ziyareti

Antalya CHP\'li Kara\'dan Kemer Ziyareti

CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Kemer'i ziyaret etti.

22.11.2016 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Kemer'i ziyaret etti.

CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Kemer'i ziyaret etti. Partisinin ilçe başkanlığında partililerle buluşarak gündemdeki konular hakkında değerlendirme yapan Kara, CHP İlçe Başkanı Erdem Cesur ile birlikte Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan'ı ziyaret etti. Daha sonra Saffet Yenigün Sanatevi'ne geçen Kara, Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yılı dolayısıyla hazırlanan Dardanel'in Çocukları adlı fotoğraf sergisini inceledi.

'3 KİŞİ DİLEKÇEYLE TAYİNİNİ İSTEMİŞ'

Ziyaretlerinde depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltılmasına karar verilen Merkez Mahallesi'ndeki İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne ait 14 lojman binasına ilişkin açıklama yapan Niyazi Nefi Kara, lojmanlarla aynı dönemde yapılan adliye ve ASAT binalarıyla Hükümet Konağı hakkında böyle bir karar olmadığını söyledi. Lojmanlardan çıkacak çalışanların konut sıkıntısı yaşadığını aktaran Kara, "Yerelde de ciddi şekilde kirada sıkıntı var. Bu konunun da düşünülmesi gerekiyor. ya desteklenmesi gerekiyor ya da buradaki insanlarımızın da bunu göz önüne alması gerekiyor. Ama önemli olan can güvenliği bunun içinde bir an önce tedbirlerin alınması gerekiyor ve bu insanlara da yardım edilmesi gerekiyor. Şu ana kadar 3 kişi dilekçeyle tayinini istemiş. Kaymakamlığa ulaşan 3 dilekçe var. Sayı da artabilir. Gerçekten maaşlarının yarısını kiraya vermek zorunda kalırlarsa, yaşamak sorun olursa da insanlar buradan ayrılmak zorunda kalacaktır" dedi.

GÖYNÜK'TEKİ YANGIN

Göynük Mahallesi'nde 5 gün süren ve kontrol altına alınan yangınla ilgili de konuşan Milletvekili Kara, "Sarp bir bölge ama ciddi bir sorun, bu bölgenin söndürülmesi için uçak yok. Bugüne kadar sezonluk kiraladıkları için böyle bir sorunumuz var. Onun dışında kaymakamlıktan aldığımız bilgiye göre biraz da güvenlik sorunu yaşandığı için bir süre müdahale edilememiş. Ancak dün akşamüzeri bir uçağın geldiği söyleniyor ve o da çok yetersiz bir söndürme ve yangın hala devam ediyor. Sabah biz bu bölgeden geçerken nefes alınacak durumda değildi. Üzücü bir durum ve buradan tekrar çağrıda bulunuyoruz; sayın valinin de sayın büyükşehir belediye başkanının da hükümetin de bir an önce bu alana müdahale etmesi gerekiyor. Bu doğa bizim, bu orman bizim. Orada milyonlarca bitki örtüsü var. Yüzlerce canlı hayvan yaşıyor o bölgede. Bunları yok ediyorsunuz ve kanyon çok değerli bir bölgemiz. Turizm açısından önemli bir bölge. Maalesef yangında kaderine terkedilmiş duruyor" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya CHP'li Kara'dan Kemer Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement