Antalya'da 14 Aracın Lastiklerini Çalan Beş Kişi Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Antalya'da 14 Aracın Lastiklerini Çalan Beş Kişi Yakalandı

Antalya\'da 14 Aracın Lastiklerini Çalan Beş Kişi Yakalandı

Antalya’da, 14 aracın lastiklerini çalan beş kişi yakalandı.

13.05.2016 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da, 14 aracın lastiklerini çalan beş kişi yakalandı.

Antalya'nın Kepez, Muratpaşa ve Döşemealtı ilçelerinde araçları kriko ile kaldırıp lastiklerinin jantları ile birlikte sökülüp lastiklerin yerine parke taşı konulmasıyla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Ekipler, hırsızlık olaylarının işleniş yöntemi bakımından benzerlik gösterdiği, hırsızlık olan araçlarda genelde alarm sistemi bulunmadığını belirledi. Hırsızlık olaylarının yaşandığı bölgedeki güvenlik kamera ve Mobese kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelilerin çaldıkları araç lastiklerini sattıkları 4 yeri tespit etti.

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince önceki gün yapılan operasyonla otodan hırsızlık olaylarını gerçekleştiren A.G, M.B, Ö.K, S.S. ve E.Ö. hırsızlık sırasında kullandıkları malzemeler ile birlikte yakalandı. Yakalanan 5 kişi sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan şüphelilerin Kepez, Muratpaşa ve Döşemealtı jandarması sorumluluk bölgelerinden aynı yöntemle 14 otodan hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri anlaşıldı. Çalınan araç lastikleri ise jantları ile birlikte sahiplerine teslim edildi. Ayrıca oto lastiklerini satın alan dört iş yeri sahibi hakkında işlem yapıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da 14 Aracın Lastiklerini Çalan Beş Kişi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement