Antalya'da Fuhuş Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Fuhuş Operasyonu

Antalya'da düzenlenen fuhuş operasyonunda, fuhuş yaptıkları iddia edilen 18'i yabancı uyruklu 22 kadın gözaltına alındı.

11.11.2014 17:42  Güncelleme: 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 14 kişi adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 3 aylık teknik ve fiziki takibin ardından fuhuş yaptırdığı öne sürülen bir örgüte yönelik Antalya, İstanbul ve Denizli'de operasyon düzenledi.

Operasyonlarda fuhuş yaptırdığı öne sürülen 14 zanlı ile fuhuş yaptıkları iddia edilen 18'i yabancı uyruklu 22 kadın gözaltına alındı.

Fuhuş yaptırdığı iddia edilen zanlılar polisteki ifadelerinin ardından, "Fuhuş yaptırmak, fuhşa yer temin etmek ve küçük yaştaki çocuğa fuhşa sevk etmek" suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.

Gözaltındaki 4 Türk kadın haklarında "Fuhuş yapmak" suçlamasıyla işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı, 17 yabancı uyruklu kadın ise ifadelerinin ardından ülkelerine gönderildi.

Bu arada fuhuş yaptığı kadınlardan Türkmenistan uyruklu U.J'nin 9 aylık hamile olduğu, kaldırıldığı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde doğum yaptığı öğrenildi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'da Fuhuş Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement