Antalya'da Hayat Durdu - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Hayat Durdu

Antalya\'da Hayat Durdu

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 76. yıl dönümünde Antalya'da saygıyla anıldı.

10.11.2014 11:36  Güncelleme: 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 76. yıldönümünde Antalya'da saygıyla anıldı. Sirenlerin çaldığı saat 09.05'te bazı yayalar gözyaşları içinde saygı duruşunda bulunurken, esnaf, simitçi ve belediye temizlik işçileri de işlerini bırakıp saygı duruşunda bulundu. Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilen törene vatandaşlar sabah erken saatlerde akın etti. Atatürk'ün hayata gözlerini kapadığı saat olan 09.05'te sirenler bir kez daha Gazi Mustafa Kemal Atatürk için çaldı. Sirenleri duyan yayalar ve işçiler bulundukları yerde saygı duruşuna geçti. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin temizlik işleri ile sokakta simit satışı yapan simitçiler de saygı duruşunda bulunanlar arasındaydı.

GÖZYAŞLARIYLA SAYGI DURUŞUNU TAMAMLADI

Üzerinde Atatürk ve Türk bayrağı baskılı tişörtü ile saygı duruşunda bulunan Esra Ceren Özcan, gözyaşlarıyla saygı duruşunu tamamlarken "Öldüğü için ağlamadım. Ölmediğini biliyorum. O bir kurtarıcıydı. Layık olamadık. O yüzden ağladım. Bizi izlediğini düşünüyorum" dedi.

"GÖREVİMİZİ YAPTIK"

Simit satışını bırakıp saygı duruşunu tamamlayan simitçi Mustafa Biçici ise "Atamıza görevimizi yaptık. Saygımızı gösterdik. Allah rahmet eylesin" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Hayat Durdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement