Antalya'da "Haydi Gençler Kampa Projesi" - Son Dakika
Yerel

Antalya'da "Haydi Gençler Kampa Projesi"

Denize sahili olmayan ilçelerdeki öğrenciler için gençlik kampı düzenlendi.

29.05.2015 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denize sahili olmayan ilçelerdeki öğrenciler için gençlik kampı düzenlendi.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğünün organize ettiği "Haydi Gençler Kampa Projesi", denize sahili olmayan Akseki, İbradı, Gündoğmuş, Korkuteli ve Elmalı ilçelerinden 200 öğrencinin katılımıyla Duacı Gençlik Kampı'nda gerçekleşti.

Kent kırsalında yaşayan gençlerin sosyalleşmesine katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında Akvaryum, Minicity gezileri düzenlendi.

Öğrenciler, sinema gösterimi, yat turu, kamp ateşi etkinliği, basketbol ve futbol müsabakalarının yanı sıra Kundu'dan Kemer'e kadar şehrin eşsiz sahil şeridini gezme imkanı buldu.

Proje dahilinde gerçekleştirilen eğitimle Kepez Müftülüğü uzman vaizi ve aynı zamanda İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Fatih Tunç, gençlere değerler eğitimi verdi.

İlçelerden gelen öğrencilerin birbirleriyle ve merkezde yaşayan yaşıtlarıyla kaynaşmalarına, arkadaş olmalarına olanak sağlayan projesiyle öğrenciler, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle 3 gün boyunca unutulmaz bir tatil yaşadı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya'da 'Haydi Gençler Kampa Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement