Antalya'da Protokol, Lösemili Süleyman'ın Karnesi İçin Seferber Oldu - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Protokol, Lösemili Süleyman'ın Karnesi İçin Seferber Oldu

Antalya\'da Protokol, Lösemili Süleyman\'ın Karnesi İçin Seferber Oldu

Antalya’nın Demre ilçesinde lösemi hastası 6 yaşındaki ilkokul 1’inci sınıf öğrencisi Süleyman Emre Topakçı, ilk karnesini, dışarı çıkamadığı için evinde ilçe protokolünün elinden evinde aldı.

23.01.2015 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Demre ilçesinde lösemi hastası 6 yaşındaki ilkokul 1'inci sınıf öğrencisi Süleyman Emre Topakçı, ilk karnesini, dışarı çıkamadığı için evinde ilçe protokolünün elinden evinde aldı. Büyüyünce pilot olmak isteyen Süleyman'a İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından oyuncak helikopter hediye edildi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın başlatmış olduğu evde eğitim sisteminden yararlanan 7 yaşındaki 1'inci sınıf öğrencisi Süleyman Emre Topakçı, lösemi hastası olduğu için arkadaşları gibi okula gidemedi. Süleyman'ın eğitiminin aksamaması için okuldaki öğretmeni, eve gelerek haftada 3 gün ders veriyor. 2014-2015 eğitim döneminin ilk yarısı bitince Süleyman'ın karnesi de Kapaklı Mahallesi'ndeki evinde verildi. Evde düzenlenen karne töreninde İlçe Protokolü de neredeyse tam kadro hazır bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, Garnizon Komutanı Hasan Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi Demre Hizmet Birimi Koordinatörü Veli Sertbaş, Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı ve öğretmeni Müberra Sever Topakçı ailesinin evine gelerek minik Süleyman'a sürpriz yaptılar. İlkokul karnesini getiren yetkilileri gören Süleyman, karnesinin yanında hediyeleri de görünce çok sevindi.

Büyünce pilot olmak istediğini öğretmeni Müberra Sever'e söyleyen minik Süleyman'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal oyuncak helikopter hediye etti. Meraklı ve heyecanlı bakışlarıyla kendine gelen hediyeleri inceleyen Süleyman da öğretmeni ve yetkililere teşekkür etti.

Süleyman'ın diğer akranlarından geri kalmaması için çaba harcadıklarını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, "Süleyman Milli Eğitim Bakanlığı'nın evde eğitim sisteminden yararlanan bir öğrenci. Evde eğitimini sağlıklı bir şekilde almasını ve yaşıtlarından geri kalmaması için çabalıyoruz. Süleyman'ın sağlıklı bir şekilde eğitim sürecini atlatarak, sağlına da kavuşup daha iyi günlerini görürüz inşallah" dedi.

Öğretmeni Müberra Sever de, "Süleyman ve ailesi benim ikinci ailem oldu. İstediğimiz yere vardık. Çalışmalarımız güzel bir şekilde devam ediyor. Önemli olan sağlığımız, o konuda da bir sıkıntı çıkmazsa diğer arkadaşlarından geri kalmayacaktır" diye konuştu.

Süleyman'ın annesi Hatice Topakçı ise, Milli Eğitim Bakanlığı'nın evde eğitim sisteminden dolayı çok memnun olduklarını dile getirerek, yetkililere teşekkür ettiğini söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Protokol, Lösemili Süleyman'ın Karnesi İçin Seferber Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement