Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru

Antalya\'da Yerel Seçimlere Doğru

Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

20.02.2014 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Mahalle toplantıları ve ziyaretlerini sürdüren Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut, vatandaşlarla sohbet etti, sorun ve taleplerini dinledi. Sedir Mahallesi'nde tavla oynayan vatandaşların ısrarları karşısında zar atan Bulut, "İşimizi şansa bırakmayalım. 30 Mart'ta zar değil oyumuzu sağlam kullanalım" dedi.

Sedir Mahallesi'ni ziyaretinde yaptığı konuşmalarda Ak Parti'nin 11 yıllık iktidarında verdiği her sözü yerine getirdiğini belirten Bulut, "Ülkemiz için anlatmakla bitmeyecek hizmetler gerçekleştirildi. Antalya'mızda bu büyük hizmetlerden payını aldı" şeklinde konuştu.

"SON DAKİKA ADAYI DEĞİLİZ"

"Halkın emanetini, hakkın emaneti olarak biliyoruz" diyen Bulut, şunları kaydetti:

"Sadece bu dünyayı değil, öte dünyayı da düşünüyoruz. Bugün varız, yarın yokuz. Kimseye yapamayacağımız şeyi vaat etmiyoruz. Bizim derdimizi sizin emekleri ile vergileri ile ödemiş olduğunuz bu paralarla sizlere nasıl hizmet yapabiliriz. Ben 10 yıldır siyasetin içerisindeyim. Belediye meclis üyeliği yaptım. Muratpaşa'daki eksiklikleri sıkıntıları gördük, yaşadık. Geçen bu süre içerisinde Muratpaşa hiç ileriye gitmedi. Muratpaşa'nın 56 mahallesine eşit hizmet götürmek için aday olduk. Muratpaşa sadece Lara'dan ibaret olmadığının bilincindeyiz. Muratpaşa'nın 56 mahallesini adım adım dolaşacağız. Nerede bir eksiklik görürsek onu tamamlayacağız."

Sedir Mahallesi esnafını ziyaret ederek saksı içinde çiçek hediye eden Cihan Bulut'a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Ziyaret sırasında bir de sürpriz yaşandı. Yörükoğlu Süt Ürünleri taşıyan bir dağıtım aracını durduran Cihan Bulut yoldan geçen vatandaşlara kendi ürünleri olan Yörükoğlu ayranı dağıttı.

Sedir Mahallesi ziyaretine İlçe Başkanı Dr Abdullah Işık, Belediye Meclis Üyesi adayı Mustafa Küçükoğlu da katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement