Antalya'daki Orman Yangını - Son Dakika
Yerel

Antalya'daki Orman Yangını

Antalya\'daki Orman Yangını

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Rıza Sümer, Kumluca'da kaymakamlık, belediye ve Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret ederek, yangın hakkında bilgi aldı.

03.07.2014 16:24

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Rıza Sümer ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri, Adrasan Mahallesi'nde meydana gelen orman yangınını değerlendirmek üzere Kumluca'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Rıza Sümer ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı ziyaret etti. Çetinkaya, ziyarette, AK Parti heyetine yangın hakkında bilgi verdi. Çetinkaya, yangının ormanlık alanda başladığını ve kısa sürede rüzgarın etkisiyle büyüyerek turistik işletmelere sıçradığını söyledi.

Yangının çıkış sebebi hakkında çeşitli iddialar olduğuna işaret eden Çetinkaya, önemli olanın, bundan sonra Adrasan ve diğer bölgelerde çıkabilecek yangınlar için önceden tedbir alınabilmesi olduğunu belirtti. Yanan alanların imara açılacağı yönündeki iddiaları da hatırlatan Çetinkaya, bu konuda yasal mevzuatlar çerçevesinde davranacağını kaydetti.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Rıza Sümer de yangında can kaybı yaşanmamasının tek teselli olduğunu belirtti. Yangınla ilgili ortaya atılan iddiaların ilgili kurumlarca titizlikle incelendiğini vurgulayan Sümer, kendilerinin de yangın bölgesinde inceleme yaparak vatandaşlarla görüşeceklerini bildirdi.

AK Parti heyeti daha sonra Kumluca Kaymakamlığı ve Orman İşletme Müdürlüğünü de ziyaret ederek yangın hakkında bilgi aldı. Heyet daha sonra inceleme yapmak üzere yangın bölgesine gitti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya'daki Orman Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement