Antalya Harleyciler Antalya'da Gaza Bastı - Son Dakika
Güncel

Antalya Harleyciler Antalya'da Gaza Bastı

Antalya Harleyciler Antalya\'da Gaza Bastı

Harleyciler Antalya'da gaza bastı HER yıl Avrupa'nın farklı kentinde düzenlenen Harley Davidson kullanıcılarını buluşturan Harley Fast, bu yıl Antalya'da yapılıyor.

24.04.2015 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Harleyciler Antalya'da gaza bastı

HER yıl Avrupa'nın farklı kentinde düzenlenen Harley Davidson kullanıcılarını buluşturan Harley Fast, bu yıl Antalya'da yapılıyor.

Harley Davidson Antalya Mağazası ile Harley Owers Group (HOG) işbirliğiyle hazırlanan organizasyona, Ankara, İzmir, İstanbul ve Bursa'dan da gruplar katıldı. Festivale Bulgaristan'daki HOG grubu üyeleri de geldi. Harley Davidson Antalya Mağazası önünde buluşan 350'nin üzerinde motosikletli, Tekirova'ya hareket etti. Grubun içinde eski bakan Kürşad Tüzmen de yer aldı. Kendilerine özgü giyim tarzlarıyla dikkat çeken Harleyciler, motorlarını birlikte sürmenin keyfini çıkardı. Antalyalılar tarafından da ilgiyle izlenen Harley grubuna, trafik ekipleri, ambulans ve eskort araçlar eşlik etti.

HOG Antalya Grubu Başkanı Burak Akbaş, organizasyonun 3 gün süreceğini söyledi. Sürüşlerin her gün farklı bir bölgeye olacağını belirten Akbaş, "Bizim için çok önemli bir program. Harley rallisini bu yıl yüzümüzün akıyla tamamlarsak birkaç yıl içinde dünya Harley Davidson organizasyon takvimine Antalya'yı dahil edeceklerini düşünüyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Harleyciler Antalya'da Gaza Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement