Antalya Kuzeyin Oğlu Antalya'da Konser Verdi - Son Dakika
Güncel

Antalya Kuzeyin Oğlu Antalya'da Konser Verdi

Antalya Kuzeyin Oğlu Antalya\'da Konser Verdi

Kuzeyin oğlu Antalya'da konser verdi Antalya'da Cumhuriyet'in 92'nci yıldönümünü Cumhuriyet yürüyüşü ve fener alayıyla kutlayan binlerce kişi Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı.

30.10.2015 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuzeyin oğlu Antalya'da konser verdi

Antalya'da Cumhuriyet'in 92'nci yıldönümünü Cumhuriyet yürüyüşü ve fener alayıyla kutlayan binlerce kişi Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı. Konser öncesinde CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal halkı selamlardı, Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Daha sonra sahneye gazeteci-şair Tayfun Talipoğlu çıktı. Şarkılar söyleyen, şiirler okuyan Talipoğlu, yerini 'Kuzeyin Oğlu' lakaplı Karadenizli şarkıcı Volkan Konak'a bıraktı. 'Aydost' şarkısıyla sevenlerine merhaba diyen sanatçı, binlerce kişiyle birlikte şarkılarını söyledi. Sevenleriyle sohbet eden Volkan Konak'ın, 'Uygar insanın dilinden uygar insan anlar, yoksa birey olamamış, kula kul olmuş insan ne anlar kardeşim. Bağımsızlık o kadar özel bir şeydir ki, hayatta her şeyden vazgeçebilirim ama özgürlüğümden asla. Dolayısıyla bağımsızlığın kıymetini bilmeyenler, sığır geldi sığır gidecek" dedi.

"HİÇBİR ZAMAN ÖTEKİLEŞTİRMEDİK"

"Biz hiçbir zaman ötekileştirmedikö diye sözlerine devam eden Konak, 'Biz insanı insan diye sevdik. Bizim kıblemiz insandır. Biz kılık kıyafete, yaşa başa, ideolojiye, ırksal ayrımcılığa inanlardan değiliz. Biz Anadolu toprağına, felsefeye ve insana inandık. Hepinizi kucaklıyorum hangi ideolojiden olursanız olun. Hayat bize sunulmuş bir armağan, sevdiklerinize vakit ayırın, çocuklarınızın büyümesine tanıklık edin. Cumhuriyet Bayramı uygar insanların bayramıdır" diye konuştu.

Konak'ın sözleri büyük alkış aldı. Şarkılarıyla meydandakileri coşturan sanatçıya sahne kenarında kendisini izleyen Tayfun Talipoğlu da katıldı. Birlikte türkü söyleyen ikili, sahneden selfie çekmeyi ihmal etmedi. Yaklaşık 3 saat süren konserin ardından her iki konuğa çiçek ve plaket takdim edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Kuzeyin Oğlu Antalya'da Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement