Antalya Telefonları Dinlenen Babanın Oğlu da Şehit Edildi - Son Dakika
Güncel

Antalya Telefonları Dinlenen Babanın Oğlu da Şehit Edildi

Antalya Telefonları Dinlenen Babanın Oğlu da Şehit Edildi

Telefonları dinlenen babanın oğlu da şehit edildiSALDIRIDA ŞEHİT OLAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ TOPRAĞA VERİLDİAnkara'daki darbe girişimi sırasında şehit olan Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Yasin Naci Ağaroğlu'nun cenazesi havayoluyla Antalya'ya getirildi.

18.07.2016 02:26

Telefonları dinlenen babanın oğlu da şehit edildi

SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ TOPRAĞA VERİLDİ

Ankara'daki darbe girişimi sırasında şehit olan Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Yasin Naci Ağaroğlu'nun cenazesi havayoluyla Antalya'ya getirildi. Cenaze aracıyla Korkuteli merkezdeki baba evine getirilen Ağaroğlu'nun cenazesi, helallik alınmasının ardından Yazır Mahallesi'ne götürüldü. Burada Yasin Naci Ağaroğlu için cenaze töreni düzenlendi. Törene, Vali Münir Karaloğlu, Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç, Ak Parti milletvekilleri Hüseyin Samani, Mustafa Köse, Sena Nur Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel, siyasi parti temsilcileri, Ağaroğlu'nun ailesi ve arkadaşlarıyla vatandaşlar katıldı.

İkindi vakti kılınan namazın ardından Ağaroğlu'nun cenazesi mahalle mezarlığında toprağa verildi. Cenazenin defnedilmesinin ardından baba Osman Ağaroğlu, taziyeleri kabul etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Telefonları Dinlenen Babanın Oğlu da Şehit Edildi - Son Dakika


Advertisement