Antalya Yollarında Başı Boş Eşekler Tehlike Saçıyor - Son Dakika
Güncel

Antalya Yollarında Başı Boş Eşekler Tehlike Saçıyor

Antalya Yollarında Başı Boş Eşekler Tehlike Saçıyor

Konya- Antalya karayolu Akseki yakınlarında, yola çıkan başı boş eşekler tehlike saçıyor. Eşekler nedeniyle bir çok kaza yaşanıyor.

17.08.2014 13:04  Güncelleme: 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya- Antalya karayolunda dün gece yarısı, eşek sürüsünün yola çıkması sürücülere zor anlar yaşattı. Bazı sürücüler eşek sürüsünü sonradan fark ederken, bir minibüs ile otobüs, aniden yola çıkan eşek sürüsüne çarptı.

2 EŞEK TELEF OLDU

Kazada şans eseri yaralanan olmazken, çarpmanın şiddetiyle 2 eşek telef oldu, 2 eşekte yaralandı. Kazada minibüste ağır hasar oluşurken, otobüste yoluna devam etti. Minibüs sürücüsü ve yoldan geçen diğer sürücüler de yaralı ve telef olan eşekleri yolun kenarına çekti. Diğer eşek sürüsüde karanlığında etkisiyle gözden kayboldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Yollarında Başı Boş Eşekler Tehlike Saçıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • cemşüt: iki haber çok önemliydi birincisi bu ikincisi ise göğüs uçlarını serbest bırakın . . :) pembe türkiyem benim. . ya eşeklerdeyiz yada göğüs uçlarında . . :) öğrenmek çalışmak üretmek mi !? Allah muhafaza . . 12 2 Yanıtla
  • deniz tutar: o eşekler çok çoğaldı 10 0 Yanıtla
  • UKKUS;: Sadece onlar mı? Ya trafik kurallarını hiçe sayan iki ayaklı hemcinsleri. . . ? 8 0 Yanıtla
  • mehmet: aynı yerde bizde kaza yapmıştık, iki araç peş peşe eşek sürüsüne girmiştik, kara yollarının dediğine göre bu rutin bir olay sayılıyormuş artık 5 0 Yanıtla
  • süleyman: dogru asena epeydir piyasada yok eşegin direklerine takılıyo demek 2 0 Yanıtla

Advertisement