Antalyalı Aday Adayı Projelerini Meyhanede Düzenlediği Basın Toplantısında Anlattı - Son Dakika
Güncel

Antalyalı Aday Adayı Projelerini Meyhanede Düzenlediği Basın Toplantısında Anlattı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya milletvekili aday adayı Av. Çetin Manav, Kaleiçi’nde bulunan bir meyhanede basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

19.02.2015 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya milletvekili aday adayı Av. Çetin Manav, Kaleiçi'nde bulunan bir meyhanede basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltının ardından açıklamalarda bulunan CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Av. Çetin Manav, 15 gün önce aday adaylığımı açıkladığını söyledi. Manav, "Antalya'da vekil olursam yapmam gereken projeler var. Ben Antalya'nın sorunlarını çok iyi biliyorum. Emekli, engelli, işsizlik, tarım, turizmin, Antalya'nın doğasının sorunlarını çok iyi biliyorum. Bu konu da gerekli projelerimiz var. İşsizliğin ortadan kaldırılması için, tarım için katkılar ortaya koyacağım. Bu katkılara devletin vereceğiz teşviklerden koyacağım. Verilen katkılardan Antalya çiftçisi yararlanmıyor. Çünkü hepsinin Bağ-kur borcu ya da benzeri borcu olduğu için yararlanmıyor. Tarımın gelişmesi işsizliğin azalmasına büyük bir katkı olacaktır ama Dokuma da kapanan 9 tane fabrikanın en azından tarıma dayalı olanların yeniden oluşması için elimden geleni yapacağım. Antalya'nın sorunlarını dile getirirken turizmi dile getireceğiz. Orada Antalya'nın erişebilir bir kent olması için elimden geleni yapacağım. Engellilerin şehir içinde rahatlıkla dolaşabileceği, gezebileceği ve rahat edebileceği bir kent olması için çabalayacağım. Bütünşehir yasasıyla bunları yapmanın zor olacağını biliyorum. Kapanan belediyeler açıldığı zaman bu sorunların giderilmesi daha kolay olacak. İşsizlik sorunu en büyük sorunumuzdur. Gençlerin geleceğini sağlamak için elimden geleni yapacağım. Bunun için teşviklerin çıkarılmasına çaba harcayacağım. Örneğin iş yerlerine konan aşırı vergi yükünü ortadan kaldırılması, oradaki istihdamın sağlanması için SGK'nın üzerine konan prim borçlarının yükünün azaltılmasıdır" dedi.

"MEYHANE OLARAK DEĞİL TOPLANTI SALONU OLARAK DEĞERLENDİRMEK LAZIM"

Basınla kahvaltı yeri olarak seçtiği mekanı meyhane olarak görmemeleri gerektiğini ifade eden Çetin Manav, bu alanların farklı kullanılabileceğini gösterdiğini belirtti. Aday Adayı çetin Manav, "Burayı meyhane olarak görmekten ziyade bir toplantı salonu olarak değerlendirmek lazım. Kaleiçi'ni tanıtmak için bir konum oldu. Kaleiçi'nin kışında değerlendirilmesinin en güzel göstergelerinden biri. Evet otellerde yapabilir diğer adaylar, herkes kendi anlayışına göre hareket edebilir. Ben yıkılan Çağdaş Yaşamı Destekle Derneği'nde (ÇYDD) yapmak isterdim. Çünkü ben oraya üyeyim. Dernekten 13 tane öğrenci burs almaktadır ama burası yıkıldı. Bu nezih alanda toplantıyı yapmak bizi sevindirdi. Burayı Kaleiçi'nde meyhane olarak görmekten ziyade bir mekan olarak değerlendirilmelidir. Buraların böyle de kullanılabileceğinin en güzel göstergelerinden bir tanesi yarattığımı düşünüyorum". - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalyalı Aday Adayı Projelerini Meyhanede Düzenlediği Basın Toplantısında Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement