Antalyaspor'da Selçuk Şahin Sesleri - Son Dakika
Spor

Antalyaspor'da Selçuk Şahin Sesleri

Antalyaspor\'da Selçuk Şahin Sesleri

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve kulüpteki 12 yıllık macerası biten Selçuk Şahin, Antalyaspor'un radarına takıldı.

05.07.2015 10:13

12 yıl forma giydiği Fenerbahçe'ye veda eden Selçuk Şahin'e, Eto'o transferiyle tüm dünyada büyük sansasyon yaratan Antalyaspor talip oldu.

BAŞKAN ÇOK İSTEKLİ

34 yaşındaki Samuel Eto'o'yla anlaşma sağlayan Akdeniz ekibi, sarı lacivertli ekibin eski yıldızını renklerine katmak istiyor. Özellikle kırmızı beyazlı kulübün başkanı Gültekin Gencer'in, 34 yaşındaki Selçuk'un transfer edilmesi için istekli olduğu öğrenildi.

BİRKAÇ GÜN İÇİNDE NETLEŞİR

Antalyaspor'un, Selçuk'la temasa geçip görüşme gerçekleştirdiği, durumun önümüzdeki günlerde netleşeceği belirtildi. Fenerbahçe'den ayrılan Selçuk Şahin'in adı daha önce Konyaspor ile anılmış, yeşil beyazlı kulüp bu iddiaların gerçek olmadığını açıklamıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Antalyaspor'da Selçuk Şahin Sesleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Kadir yıldırım: OYNADIĞI HER MAÇI KAYBEDERLER KENARA YAZIN 5 6 Yanıtla
  • yakışır başkan: eto ronaldinho selçuk üç yıldız bir arada takımı saha kaldırırlar valla ne diyim biz kurtulduk antalya dusunsun hehe 6 1 Yanıtla
  • 07: gelmeeeeeeee 2 0 Yanıtla
  • ertuğrul .K O: Antalya bu sezon ya 1. Yada2 olur.yusuf hoca ve ekibi kaldığı süre antalyalılar sahip cıktığı süre 0 0 Yanıtla

Advertisement