Araç Parkı Kavgasında Savcı ile Vatandaşlar Karakolluk Oldu - Son Dakika
Güncel

Araç Parkı Kavgasında Savcı ile Vatandaşlar Karakolluk Oldu

Araç Parkı Kavgasında Savcı ile Vatandaşlar Karakolluk Oldu

Antalya'da görev yapan Cumhuriyet Savcısı E.A.'nın, memleketi Diyarbakır'da araç park etme nedeniyle tartıştığı A.Ç.'yi ve araçtaki aile bireylerini dövdüğü öne sürüldü.

25.02.2015 09:35  Güncelleme: 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da görev yapan Cumhuriyet Savcısı 30 yaşındaki E.A.'nın, memleketi Diyarbakır'da araç park etme nedeniyle tartıştığı bir kişiyi ve aralarında kadınların da bulunduğu aile bireylerini dövdüğü iddia edildi. İddia üzerine taraflar polis merkezine giderek karşılıklı şikayetçi oldu. Savcı hakkında müşteki olarak işlem yapılırken, kavga ettiği Mustafa Kurt bir gece gözaltına alındı.

ARACI YANLIŞ YERE PARK EDEN VATANDAŞLA TARTIŞTI

İddiaya göre, 11 Ocak günü Diyarbakır'ın Yenişehir İlçesi Lise Caddesi üzerinde bulunan bir işyerinden tatlı almak için yol kenarında duran Savcı E.A., aracını yanlış yere park ettiğini iddia ettiği kişilerle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine savcı ve 17 yaşındaki Ali Çuğartay arasında kavga çıktı. Kavga polis ekiplerinin gelmesi ile yatıştırıldı. Olay yerine gelen ekipler, tarafları polis merkezine götürerek ifadelerine başvurdu. Taraflar birbirinden şikayetçi oldu.

"KASTEN YARALAMA, HAKARET VE TEHDİT" SUÇLAMALARIYLA TUTANAK HAZIRLANDI

Yenişehir Polis Merkezi'nce 'Kasten yaralama', 'Mala zarar verme', 'Hakaret' ve 'Tehdit' suçlamalarıyla hazırlanan tutanakta savcı E.A. hakkında HSYK kanununa bağlı olduğu için sadece 'Müşteki' sıfatıyla işlem yapıldı. Polis merkezinde kavganın tarafı olan Ali Çuğartay (17), Mustafa Kurt (30) ve olay sırasında araç içerisinde bulunan akrabaları Zeynep Kurt (27), Şükran Çuğartay (50) ile Ayşegül Çuğartay'a (23) ise 'Şüpheli-müşteki' olarak işlem yapıldı. Savcı E.A. ifadesinin ardından polis merkezinden ayrılırken, Mustafa Kurt ise bir gece gözaltına kaldıktan sonra savcılık tarafından serbest bırakıldı.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Hazırlanan evrakların ardından Ali Çuğartay ve Mustafa Kurt adliyeye sevk edilirken, Savcı E.A. hakkında ise sadece müşteki sıfatıyla işlem yapıldı. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısı'nın yürüttüğü soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Araç Parkı Kavgasında Savcı ile Vatandaşlar Karakolluk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement