Arap İş Adamlarından Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Arap İş Adamlarından Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Suudi Arabistan’dan gelen iş adamları Thamer Abdulrahman Algudaimi ile Omar Algudaimi'yi makamında kabul etti.

25.09.2014 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Suudi Arabistan'dan gelen iş adamları Thamer Abdulrahman Algudaimi ile Omar Algudaimi'yi makamında kabul etti.

Vali Yardımcısı Engin Avcı'nın da hazır bulunduğu ziyarette, Arap iş adamları Ordu'yu çok beğendiklerini ve Ordu'ya yatırım yapmak istediklerini söyledi.

Vali Balkanlıoğlu, Algudaimi'nin Türkiye'de değişik illerde yatırımları olan değerli bir iş adamı olduğunu belirterek, "Kendisi Ordu'yu çok güzel, bakir bir il olarak görmüş ve özellikle Arap ülkelerinde yaşayan vatandaşlar için son derece cazip olan bölgemizde yatırım yapmak istiyor. Kendisine yardımcı olmaya çalışacağız" dedi.

Ziyaretin ardından Vali Balkanlıoğlu, Arap iş adamlarıyla eşsiz manzarası ve yamaç paraşütü ile Ordu'nun önemli cazibe merkezlerinden Boztepe'ye teleferikle çıkarak, Ordu'nun güzelliğini Boztepe'den gösterdi ve iş adamlarına Ordu'nun yöresel yemeklerinin yer aldığı ikramda bulundu. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Arap İş Adamlarından Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement