ARAPDER: Terörist Devlet Soykırım Uygulamaktadır - Son Dakika
Güncel

ARAPDER: Terörist Devlet Soykırım Uygulamaktadır

ARAPDER: Terörist Devlet Soykırım Uygulamaktadır

Genel Merkezi Şanlıurfa'da bulunan Türkiyeli Araplar Derneği'nin (ARAPDER) Başkanı Şükrü Kırboğa, İsrail işgalini kınadıklarını açıkladı.

22.07.2014 13:23

Türkiyeli Araplar Derneği (ARAPDER) Başkanı Şükrü Kırboğa, "İsrail kanlı ellerini bir kez daha kanla yıkamıştır" dedi. Merkezi Şanlıurfa'da bulunan Türkiye Arapları Derneği (ARAPDER) Başkanı Şükrü Kırboğa, Gazze'ye yapılan soykırım ve saldırıyı düzenleyen İsrail'i sert bir dille eleştirerek, "İsrail, terör devleti olduğunu bir kez daha ispatlamıştır dedi.

Kırboğa açıklamasında şöyle dedi:"Dünyadan tecrit edilircesine; çocuk, kadın, yaşlı demeden tüm Gazze'yi uzun yıllardan beri insanlık dışı bir abluka altında tutan İsrail, bu insanlık dışı uygulamalarına bir yenisini daha ekleyerek oradaki kardeşlerimize orantısız güç uygulamakta ve bütün dünya kamuoyunun önünde Gazze'ye saldırıyor ve soykırım uygulamaktadır. İnsanlığın kültür mirası ve dinimizce kutsal kabul edilen Kudüs kentinin bulunduğu Filistin topraklarında habis bir ur gibi konuşlanan İsrail'in tüm dünyanın gözü önünde insanlığı yok etmektedir kardeşlerimize orantısız güç kullanarak sergiledikleri "devlet terörü" ne ilk nede sonuncusu olacaktır.

Nitekim İsrail Devleti kuruluşundan beri Ortadoğu'da oluşturulmak istenen barış ve istikrarın en büyük tehdidi olmuş ve o süreçten beri sebep olduğu savaş ve istikrarsızlaştırma politikalarıyla milyonlarca can kaybına sebebiyet vermiştir.

Son olayda da görüldüğü gibi İsrail Terör Devleti yaptığı katliamlarda son derece pervasız, adeta dünyaya meydan okurcasına davranmıştır. Şüphesiz bu tavır da Birleşmiş Milletler, NATO ve diğer uluslar arası kuruluşların sorumlulukları göz ardı edilemez. Irak, İran ve Afganistan gibi İslam ülkelerindeki en ufak gelişmeleri dünya kamuoyuna taşıyan ve hiçbir müsamaha göstermeyen uluslar arası kuruluşların, İsrail Devleti'ne gösterdikleri tolerans bizler ve bölge halklarının zihinlerinde derin yaralar bırakmaktadır."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel ARAPDER: Terörist Devlet Soykırım Uygulamaktadır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement