Ardahan'da "Kutlu Doğum Haftası" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Ardahan'da "Kutlu Doğum Haftası" Etkinliği

Ardahan'da "Kutlu Doğum Haftası", düzenlenen programla kutlandı.

16.04.2014 17:58

Ardahan'da "Kutlu Doğum Haftası", düzenlenen programla kutlandı.

İl Müftülüğü tarafından Kazım Karabekir Paşa Spor Salonu'nda düzenlenen programa, Vali Seyfettin Azizoğlu, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, diğer ilgililer ve çok sayıda davetli katıldı.

Vali Azizoğlu, burada yaptığı konuşmada, bugünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Bozguna uğramış insanlığın, tekrar Hakkın yoluna döndürülmesi için dünyamıza Hazreti Peygamber teşrif etmişti. O günden sonra alemlere rahmet olan Peygamberimiz, bütün insanlara rahmet olmak için, bütün insanlığı sapkınlıktan kurtarmak için dünyamıza teşrif etmişlerdir. Sizler ve bizler ne mutlu insanlarız ki o kutlu Peygamberin ümmeti olmakla şereflendirildik" dedi.

İl Müftüsü Aytekin Yılmaz da etkinliklerle Hazreti Peygamberi en iyi şekilde anlatmak ve tanıtmak istediklerini, bu nedenle haftanın verimli geçeceğini söyledi.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Kayseri Müftüsü Ali Maraşlıgil de "Hz. Peygamber Din ve Samimiyet" konulu bir konuşma yaptı.

Semazen gösterisi ve ilahilerle devam eden program, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle son buldu. - Ardahan

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ardahan'da 'Kutlu Doğum Haftası' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement