Arpaçay Kaymakamı Erdem Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Arpaçay Kaymakamı Erdem Açıklaması

Arpaçay Kaymakamı Erdem Açıklaması

İnsanın iç dünyasını yeniden gözden geçirip, adeta bir muhasebe yaparak kendisini yenilediği ramazan iklimi en iyi şekilde değerlendirilmelidir"

27.06.2014 10:47

Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Erdem mesajında, kültür zenginliğinin simgesi olan ramazan ayının, 11 ayın sultanı olarak merhamet, yardımlaşma, dostluk huzur ve paylaşma duygularının zirve yaptığı müstesna bir ay olduğunu belirtti.

Beden ve ruh sağlığını tehdit eden bir çok hastalığa karşı kalkan olan bu kutsal ayda, oruç ibadetiyle sosyal hayatın temelini oluşturan insan ilişkileri en hassas noktaya ulaştığını kaydeden Erdem, "Adeta bir empati seansı olan oruç ile kalplerdeki merhamet pınarları fışkırmakta, yardımlaşma ve dayanışma duygusu toplumsal alana hakim olmaktadır. Kulluğun derinlerden hissedildiği ve sınırsız mükafatların ihsan edildiği Ramazan, insanda yenilenen ruh ile gerek maddi gerekse de manevi  güzelliklerin yaşanmasını vesile kılmaktadır. İnsanın iç dünyasını yeniden gözden geçirip, adeta bir muhasebe yaparak kendisini yenilediği ramazan iklimi en iyi şekilde değerlendirilmelidir" ifadelerini kullandı. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Arpaçay Kaymakamı Erdem Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement