Arpaçay Kaymakamından Sahadaki Gazetecilere Plaket - Son Dakika
Yerel

Arpaçay Kaymakamından Sahadaki Gazetecilere Plaket

Arpaçay Kaymakamından Sahadaki Gazetecilere Plaket

Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, Kars'ta görev yapan ve sahada çalışan gazetecilere plaket verdi.

03.12.2014 09:43  Güncelleme: 09:56

Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, Kars'ta görev yapan ve sahada çalışan gazetecilere plaket verdi.

Kaymakam Faruk Erdem, görevde bulunduğu süre içerisinde Kars ve ilçelerinin sorunlarını objektif olarak gündeme getirerek kamuoyu oluşturan gazetecileri makamında kabul etti. Erdem, makamında kabul ettiği gazetecilere, gece-gündüz demeden yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, daha sonra İhlas Haber Ajansı Kars Muhabiri Işık Çapanoğlu'na, Kafkas Haber Ajansı Genel Yayın Müdürü Bedir Altunok'a, Ölçek Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tacettin Durmuş'a, Serhat TV'den Bülent Ertaş, Adem Alp ve Anadolu Ajansı'ndan Çağlar Sefertaş'a plaket takdim etti.

Kaymakam Faruk Erdem, tarafından verilen plaketin üzerinde ise; "Serhat şehri Kars'ta çalışan bir basın mensubu olarak büyük bir fedakarlık ve özveri ile yürüttüğünüz görevinizden dolayı tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim" yazıldı.

Kaymakam Faruk Erdem, Kars'ta eksi 40 derece soğuklarda görev yapan gazetecilerin, çok zor şartlarda görevlerini ifa ettiklerini de sözlerine ekledi.

Kaymakam Faruk Erdem'den plaketlerini alan gazeteciler Erdem'e teşekkür etti. Daha sonra Kaymakam Faruk Erdem ile gazeteciler, bir süre sohbet ederek çay içti. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arpaçay Kaymakamından Sahadaki Gazetecilere Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement