Artık Dayanacak Gücüm Kalmadı' Dedi, Şikayetçi Oldu - Son Dakika
Dünya

Artık Dayanacak Gücüm Kalmadı' Dedi, Şikayetçi Oldu

Artık Dayanacak Gücüm Kalmadı\' Dedi, Şikayetçi Oldu

AKSARAY'ın merkez Kurtuluş Mahallesi'nde yaşayan Tenzile K. (68), eşi Kani K.'dan (73) sürekli dayak yediği gerekçesiyle karakola başvurdu.

14.10.2016 13:39

AKSARAY'ın merkez Kurtuluş Mahallesi'nde yaşayan Tenzile K. (68), eşi Kani K.'dan (73) sürekli dayak yediği gerekçesiyle karakola başvurdu. Gözünden ve başından darbe aldığını belirten Tenzile K., Aksaray Devlet Hastasi'nde tedavi altına alındı. Eşinin kendisini 55 yıldır dövdüğünü belirten Tenzile K., "Artık dayanacak gücüm kalmadı. Evin içinde ufak bir tartışma oluyor, 'Sen şöyle yapıyorsun, böyle yapıyorsun' deyince kalkıp beni dövüyor. 55 senedir beni döver" dedi.

Daha önce köyde oturduğunu ve o dönemlerde eşinden dayak yiyip, gözü morardığında komşularına eşeğin ya da süt sağarken ineğin tepmesi sonucu olduğunu söylediğini anlatan Tenzile K., "Şimdi artık yediğim dayaklara gücüm kalmadı. Evde ufak bir tartışma oldu ve beni dövdü, yumrukladı. Eşimden şikayetçiyim. 3 çocuğum var ve hepsi Almanya'da. En fazla kafama vuruyor. Sol gözüme parmağını sokuyordu. Allah korudu" dedi. Polis, Tenzile K.'nın şikayeti üzerine Kani K.'nın yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Artık Dayanacak Gücüm Kalmadı' Dedi, Şikayetçi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement