Artvinlilerden Karabalık'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Artvinlilerden Karabalık'a Teşekkür Ziyareti

Artvinlilerden Karabalık\'a Teşekkür Ziyareti

Kocaeli Artvinliler Dernek yöneticileri Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

13.03.2014 16:26  Güncelleme: 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014 Mahalli Yerel seçimler öncesi tekrar başkan gösterilmeyen Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın makamı bir dakika olsun boş kalmıyor. Kartepe ilçesinde başarılı çalışmalara imza atan ve Kartepelilik kültürünün oluşmasında sergilediği performanstan dolayı sivil toplum örgütü temsilcileri başkana teşekkür ziyaretleri gerçekleştirmekte.

Kocaeli Artvin Kültür ve Dayanışma Dernek Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk, yönetim kurulu üyeleri Mikail Kalyoncu, Esat Kaboğlu, Hüseyin Bülbül, Halit Yiğit de, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın ziyaretçileri arasındaydı. Kocaeli'de yaşayan Artvinliler derneği yöneticileri de başkana gerçekleştirdikleri teşekkür ziyaretinde, "Sayın başkanım, başta Artvinliler olmak üzere tüm hemşehri derneklerine verdiğiniz desteği bilmekteyiz. Hemşehrilerimize sağladığınız hizmetler başta olmak üzere derneğimize verdiğiniz katkı ve destekten dolayı şükranlarımızı sunmak istedik" dedi.

Artvinli hemşehrilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, "Kültür mozağimize katkı veren siz ve sizin gibi derneklerle 5 yıl içinde bir Kartepelilik kültürü oluşturduk. Bu konuda bizlerle birlik ve uyum içinde olan dernek yöneticilerimize biz de teşekkür ederiz. Gönül birlikteliğinin sağlandığı Kartepe'de buna destek olan herkese selam ve saygılarımı iletirim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Artvinlilerden Karabalık'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement