Aşk Yaşadığı Kadının Eşini Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Aşk Yaşadığı Kadının Eşini Öldürdü

Aşk Yaşadığı Kadının Eşini Öldürdü

Muğla'nın Ula İlçesi'nde Tahir Demir, internetten tanışarak aşk yaşadığı ileri sürülen Sevinç Köroğlu'nun eşi Hasan Köroğlu'nu, av tüfeğiyle başından vurup öldürdü.

15.02.2015 18:45  Güncelleme: 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Ula İlçesi'nde, 31 yaşındaki Tahir Demir, aşk yaşadığı ileri sürülen 51 yaşındaki Sevinç Köroğlu'nun eşi 53 yaşındaki Hasan Köroğlu'nu av tüfeğiyle başından vurup öldürdü. Köroğlu'nun cesedi iki gün sonra evde bulunurken, Tahir Demir ve Sevinç Köroğlu saklandıkları evde jandarma tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

"AŞKIM SENİ ÇOK ÖZLEDİM" MESAJI ÇILGINA ÇEVİRDİ

Şirinköy Mahallesi'nde yaşayan, bir çocuk annesi ev kadını Sevinç Köroğlu, iddiaya göre, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanıştığı, bekar ve işsiz olduğu öğrenilen Tahir Demir ile aşk yaşamaya başladı. Eşi Sevinç Köroğlu'nun duşta olduğu sırada, geçen 12 Şubat'ta cep telefonuna Tahir Demir'den gelen 'Aşkım, seni çok özledim' mesajını gören çiftçi Hasan Köroğlu çılgına döndü. Eşi ile tartışan Hasan Köroğlu, iddiaya göre "Çabuk o adam buraya gelsin" diyerek eşinden Tahir Demir'i aramasını istedi.

EVE GELEN SEVGİLİ, KOCAYI BAŞINDAN VURDU

Kısa süre sonra Sevinç Köroğlu'nun kendisini araması üzere çiftin oturduğu eve gelen Demir ile Hasan Köroğlu arasında kavgaya çıktı. Kavganın uzaması üzerine Demir yanında getirdiği ruhsatsız av tüfeği ile Köroğlu'nu başına bir el ateş ederek öldürdü. Olayın ardından Tahir Demir, Sevinç Köroğlu'nu Akyaka Mahallesi'nde yaşadığı eve götürdü. Mahalle sakinleri çiftin evine 2 gündür kimsenin girip çıkmamasından şüphelenerek, durumu Akyaka Jandarma Karakol Komutanlığı'na bildirdi. Kapıyı çilingir yardımıyla açtıran jandarma ekipleri, içeri girince, Hasan Köroğlu'un kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Köroğlu'nun cesedi otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.



POLİS ÇİFTİ SAKLANDIKLARI EVDE GÖZALTINA ALDI

Jandarma özel bir ekip kurarak, görgü tanıklarının ifadeleri ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Gerekli çalışmaların tamamlanmasının ardından Tahir Demir ve Sevinç Köroğlu, saklandıkları evde gözaltına alındı.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİLER

Jandarmadaki ilk sorgusunda cinayeti itiraf ettikleri öğrenilen Tahir Demir ve Sevinç Köroğlu, geniş güvenlik önlemleri altında sağlık raporu alınması için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin ardından yarın sabah saatlerinde adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aşk Yaşadığı Kadının Eşini Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • tax: Olan erkek olunca kimsenin sesi cikiyormu hey yavrum benim. 28 1 Yanıtla
  • esra yılmaz: ne kadar vicdansızlık bu ya adam öldürmek. eşinle anlaşamıyorsan sevmiyorsan ayrıl. ayrıldıktan sonra kimle istiyorsan onunla aşk yaşa. ama erkeklerde masum değil bu konuda. flört döneminde nilşanlıyken kadına canım cicim diyorlar evlendikten sonra kadına değer vermeyi azaltıyorlar sevgilerini azaltıyorlar. kadınlarda mutlluluğu ona gerçek değer veren erkekte arıyor. . . 18 10 Yanıtla
  • METiN YAZAR: Türkiye kontrolden cikiyor. 24 1 Yanıtla
  • sehsuvar: Adam 31 kadin 51 allah allah ya bu iste bi sıkıntı var ama...ulan ne kadinlar var... bu kadinlar esitlikten kasitlari baska galiba 22 1 Yanıtla
  • ALİ TEKTEN: Sonumuz ırak ve suriye gibi olmazsa anıracam... 10 7 Yanıtla
  • Murat kobra: Böyle aşk olmaz ve olmamıştır yer yüzünde ikiside suçlu karar İdamdır 13 3 Yanıtla
  • Lazuşaği61: Sağol AKP ülkeyi güzel yaptın :)))) artık gülüyorum insanlar piskopat oldu doğudan batıya :)) 6 9 Yanıtla
  • Erkut: Sen işsizsin, kadın evli, sen 31 yaşındasın, kadın 51. . . Basketçiyle cücenin aşkı daha uyumlu. . . 15 0 Yanıtla
  • INCE INCE YASEMINCE: Muharrem ince simdi nerdesin baskanmi dicez bu olume ha 8 2 Yanıtla
  • türksever: evet. . . bunu da kınamınız lazım kadınlar hanımlar, bu şerefsizin cezası idam olmalı 8 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement