Aşkını Adana'ya Anlat - Son Dakika
Yerel

Aşkını Adana'ya Anlat

Adana Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesaplarında başlattığı 14 Şubat Sevgililer Günü kampanyası dahilinde, fotoğraflarla aşkını Adana’ya en iyi anlatan üç çifte romantik bir akşam yemeği hediye ediyor.

09.02.2016 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesaplarında başlattığı 14 Şubat Sevgililer Günü kampanyası dahilinde, fotoğraflarla aşkını Adana'ya en iyi anlatan üç çifte romantik bir akşam yemeği hediye ediyor.

Tüm dünyada ve ülkemizde sevgililerin birbirlerine aşklarını ifade ettikleri gün olarak kutlanan 14 Şubat Sevgililer Günü'yle ilgili olarak sevgilileri unutmayan Adana Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya üzerinden bir yarışma başlattı. 12 Şubat 2016 tarihine kadar, #askiniadanayaanlat hashtag etiketi ile Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarından fotoğraf paylaşımında bulunan çiftler arasında yapılacak seçim ile aşkını en iyi anlatan üç çifti romantik bir akşam yemeği bekliyor.

Kazanan çiftler, 13 Şubat 2016 tarihinde Adana Büyükşehir Belediyesi resmi internet adresi, adana.bel.tr ile Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarından duyurulacak. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aşkını Adana'ya Anlat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement