Aslıhan Güner: Emeklerimizin Karşılığını Almak Harika Bir Şey - Son Dakika
Güncel

Aslıhan Güner: Emeklerimizin Karşılığını Almak Harika Bir Şey

Aslıhan Güner: Emeklerimizin Karşılığını Almak Harika Bir Şey

13 Mart'ta vizyona girecek 'Selam Bahara Yolculuk' filminin fragmanı kısa sürede 1 milyondan fazla kişi tarafından izlenmesi, Aslıhan Güner'i sevindirdi.

25.02.2015 10:55  Güncelleme: 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önümüzdeki 13 Mart'ta vizyona girecek 'Selam Bahara Yolculuk' filminin fragmanı kısa sürede 1 milyondan fazla kişi tarafından izlenmesi, başrolde oynayan Aslıhan Güner'i sevindirdi. Güner, "Bu kadar kısa bir sürede böylesine bir ilgi tabii ki mutluluk verici" dedi.

Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı başrollerinde Aslıhan Güner, Gürol Güngör, Merve Sevi ve Mert Yavuzcan'ın yanı sıra Kırgız oyuncular Mıktıbek Apazov, Egemberdi Bekboliev, Nazira Aitbekova'nın da rol aldığı film, Kırgızistan, Kazakistan ve Türkiye'de çekildi. Fragmanı internette yayınlanınca kısa sürede 1 milyondan fazla tıklanan 'Selam Bahara Yolculuk' filminin vizyona girmesini heyecanla beklediğini, şimdiden gördükleri ilgiden çok etkilendiğini belirten Aslıhan Güner, "Emeklerimizin karşılıgını almak harika bir şey" dedi.

Vizyona girdiği 2013 yılında 2.5 milyon kişi tarafından izlenen 'Selam' filminin devamı niteliğindeki 'Bahara Yolculuk' filmi için stüdyoya giren Aslıhan Güner, Yücel Arzen'in 'Söz Vermiştin' isimli şarkısını söylemek üzere stüdyoya girdikten sonra film için hazırlanan bir besteyi ilk kez seslendirirken heyecanlandığını anlatmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aslıhan Güner: Emeklerimizin Karşılığını Almak Harika Bir Şey - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement