Aso 1. Osb Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Aso 1. Osb Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Açıklaması

Ankara Sanayi Odası (ASO) 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kaya, "Siyasiler sanayicinin cebine güvenerek uçuk vaatte bulunmasınlar" ifadesini kullandı.

22.04.2015 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Sanayi Odası (ASO) 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kaya, "Siyasiler sanayicinin cebine güvenerek uçuk vaatte bulunmasınlar" ifadesini kullandı.

Kaya, yazılı açıklamasında, siyasilerin seçim vaatlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili seçimi öncesinde seçmenleri siyasilerin ekonomik vaatleri konusunda uyaran Kaya, "Seçimler oyuncak değildir. Türkiye'nin geleceği söz konusudur. Türkiye'nin geleceğini kuracağımız bu seçimlerde seçeceğimiz siyasilere dört yılımızı emanet edeceğiz. Bizlere vaatte bulunan siyasilere, 'sen bunu hangi kaynakla, nasıl yapacaksın' diye sormamız gerekir" değerlendirmesinde bulundu.

Kaya, halkın uzun sayılabilecek bir demokrasi tecrübesi olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar bir çok siyasetçi gördük, bunlardan hayali ve uçuk vaatlerde bulunan partiler ilk seçimde sandık dışında kalmışlardır. Milyarlarca lira ilave kaynak ihtiyacını gerektirecek vaatlerde bulunan siyasiler bu kaynağı nereden bulacaklarını ortaya koymalıdırlar. Bugüne kadar devlet kaynak ihtiyacını hep vatandaşa vergi ve zam olarak yansıtmıştır. Artık iş adamının sanayicinin vergiyi ve zammı kaldıracak hali kalmamıştır. Bol keseden vaatte bulunan siyasiler ellerini bizim cebimizden çeksinler."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aso 1. Osb Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement