Asp İl Müdürü Bildirici'den İlçelere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Asp İl Müdürü Bildirici'den İlçelere Ziyaret

Asp İl Müdürü Bildirici\'den İlçelere Ziyaret

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici, Yüksekova ve Şemdinli ilçelerini ziyaret etti.

30.06.2014 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici, Yüksekova ve Şemdinli ilçelerini ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici, Yüksekova İlçe Kaymakamı Yasin Tikdağ'ı makamında ziyaret ederek Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın hizmet alanları ile ilgili bilgi alışverişlerinde bulundu. İlçe Kaymakamı Yasin Tikdağ, Yüksekova'nın nüfus bakımından kalabalık bir ilçe olduğunu ifade ederek, özellikle yaşlı ve engelli vatandaşların Hakkari merkeze gelmeden ilçede iş ve işlemlerinin bitirilmesi gerektiği, ayrıca engelli bireylerin mağdur edilmemesi gerektiğini belirterek, ilçede sosyal hizmet merkezinin açılmasının yerinde bir hizmet olacağını vurguladı.

İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici ise, bakanlık nezdinde gerekli girişimlerde bulunacaklarını, il müdürlüğü olarak ilçeler ile sürekli diyalog içinde olacaklarını ve sorunların çözümü için 7 gün 24 saat esasına göre hizmet sunduklarını belirterek, bu kapsamda ilçe ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini ifade etti.

ASP İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici, Yüksekova ziyaretlerinden sonra Şemdinli ilçesine de bir ziyaret gerçekleştirerek İlçe Kaymakamı Adem Ünal ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Olcay Alkan'ı makamlarında ziyaret ederek ilçenin sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asp İl Müdürü Bildirici'den İlçelere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement