Atakum Belediyesi'nden Basına İftar - Son Dakika
Yerel

Atakum Belediyesi'nden Basına İftar

Atakum Belediyesi\'nden Basına İftar

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

25.07.2014 22:34

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Atakum Belediyesi tarafından Yalı Cafe Restaurant'ta basın mensuplarına yönelik düzenlenen iftar yemeğine yazılı ve görsel basından çok sayıda temsilci katıldı.

İftar yemeği sonrası konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Biz seçim öncesinde belediyenin borçları hakkında bazı söylemlerde bulunduk. Biz yaklaşık 57 milyon TL borç ile belediyeyi devraldık. Ancak bu bizim vaat ettiğimiz hizmetlerin aksamasına sebep olmayacaktır. Bizim vaat ettiklerimizi 5 yıl içerisinde basın aracılığı ile halkımıza göstereceğiz. Yaklaşık geçen 3 - 3,5 aylık süre içerisinde 5,5 milyon TL'lik bir borç kapaması gerçekleştirdik. 2 milyon TL'lik de bir yatırım ortaya koyduk. Biz bu makama oturduğumuzda kasamızda sadece 300 bin TL vardı. Ciddi manada tasarruf tedbirlerini ortaya koyduk. Bazı hisseli arsalarımızı vatandaşlarımıza duyurular gerçekleştirdik" dedi.

Atakum ilçesindeki yapacakları projeler hakkında bilgi veren Başkan Taşçı, "Bugün Atakum ilçesindeki Atakent kavşağı civarında hayır çarşısı açtık. Buradaki amacımız Atakum'da hayır yapmak isteyen hemşehrilerimizle hayır yapmak isteyen vatandaşlarımız arasında bir köprü olacak. Biz de Atakum Belediyesi olarak bunu üstlendik. Amacımız bütün mahallelerde bu hayır çarşılarını kuracağız. Mahallelerimizin bu konuda duyarlı olmalarını sağlayacağız. Bu yıl sonuna kadar 5 adet Osmanlı Köy Konağını Atakum ilçesinin mahalle ve köylerine kazandıracağız. Şu anda 5 tane mahallemizde yer tespitleri bize geldi. Bunların projelerine başlandı. Yine bu yıl içerisinde en az 2 tane hobi bahçesini hizmete sunmaya çalışacağız. Bu yıl sonuna kadar en az 5 adet Osmanlı Köy Konağı, 2 adet hobi bahçesi ve yaklaşık 8 - 10 proje ile yıl sonunu kapatmak istiyoruz" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atakum Belediyesi'nden Basına İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement