Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısı

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısını kınadı.

29.06.2016 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısını kınadı.

Mete, yayımladığı mesajında, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda kalleşçe, haince gerçekleştirilen terör saldırısını kınadığını, böyle haince saldırılardan medet bekleyenlerin ve sonuç alacaklarını umanların gaflet içinde olduğunu belirtti.

Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı dileyen Mete, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Terör bu alçak saldırıyla acımasızlığını bir kez daha göstermiş, kandan ve gözyaşından beslendiğini bir kez daha ispat etmiştir. Böylesi mübarek bir ayda hiçbir inanç ve değere sığmayan bu hain saldırıyı gerçekleştiren eli kanlı insanlar hiçbir ayrım yapmadan masum insanlarımızın canlarını hedef almışlardır. Şu iyi bilinmelidir ki terör sadece Türkiye'nin bir meselesi olmamıştır. Terör insanlığın ortak düşmanıdır. Bu gerçek asla değişmeyecek ve dünya terör karşısında Türkiye'nin verdiği mücadeleyi vermedikçe de başarı sağlanamayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti teröre ve onun eli kanlı üyelerine fırsat vermeyecektir. Terörle mücadele de bu denli kararlı olduğumuz ve önemli mesafe kat ettiğimiz dönemde yapılan bu hain saldırı Türkiye'mizi asla yolundan alıkoyamayacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement