Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısı

Memur Sen'e bağlı Eğitim Bir Sen Giresun Şube Başkanı Mustafa Öz, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısını kınadı.

29.06.2016 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur Sen'e bağlı Eğitim Bir Sen Giresun Şube Başkanı Mustafa Öz, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısını kınadı.

Öz, yaptığı yazılı açıklamada, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara da acil şifalar dileğinde bulundu.

Terör örgütlerinin, doğrudan Türkiye'nin istikrarını, bölgenin huzuru hedef aldıklarını belirten Öz, "Türkiye'nin yeni yönelişlerinin önü alınmak, yönetilebilir, öngörülebilir bir ülke olmaktan çıkarılmak istenmektedir. Kan ve kaostan beslenen terör örgütleri ve onları kullanan güç odaklarının bu saldırısı, umutsuz, sonuçsuz bir sıkışma içinde olduğunu göstermektedir. Yaratılmak istenen güvensizlik, umutsuzluk ve yılgınlıkla huzur ve istikrar bozulmak sosyal ve ekonomik iyileşmeler sabote edilmek istenmektedir" ifadelerini kullandı.

Terörle hedeflerine ulaşmak isteyenlerin bu emellerini gerçekleştiremeyeceklerine dikkati çeken Öz, şunları kaydetti:

"Her saldırı sonrasında olduğu gibi, ülke ve bölge barışını esas alan temel anlayışımız, kardeşliğimize zarar veremeyecek, ülke olarak geleceğe yürüyüşümüzü engelleyemeyecektir. Hep birlikte demokratik, güçlü Türkiye'ye doğru yürüyüşümüz devam edecek. Her zaman olduğu gibi kardeşlik kararlılığımızla ortaya koyduğumuz milli duruşumuz, teröre vereceğimiz en ciddi, akıllı ve sağduyulu karşılık olacaktır. Bu kanlı, kirli saldırılar, birlikte ortaya koyduğumuz kararlılığı daha da pekiştirecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement