Atıcılık Kursu Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Atıcılık Kursu Sona Erdi

Atıcılık Kursu Sona Erdi

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu ve Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan Plak Atışları Hakem Kursu sona erdi.

14.06.2014 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu ve Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan Plak Atışları Hakem Kursu sona erdi.

Plak Atışları hakem ihtiyacının karşılanabilmesi için düzenlenen Plak Atışları Aday Hakem Kursu tamamlandı. Düzce, Sakarya, Sivas, Kocaeli, İstanbul ve Ankara illerinden 14 kişinin katılımıyla gerçekleşen kursta kursiyerler uygulamalı ve teorik bilgilerle donatıldı. Plak Atışları Hakem Kursunda kursiyerlere; müsabaka emniyeti, hakemin tutum davranışları, sporcunun yapması gerekenler, yarışma hakemliği, özel ve teknik talimatlar anlatıldı. 3 gün süren kursta Düzce Gümüşova Elmacık Köyü Atış Poligonunda uygulamalı ders verilerek hakemlerin görsel algısı da sağlandı. Aday hakemler, mahalli ulusal ve uluslararası müsabakalarda hakemlik yapabilecekler.

Plak Atışları Hakem Kursunu veren Avcılık ve Atıcılık Federasyonu Merkez Hakem Kurulu üyeleri Ahmet Erdem ve Mustafa Karaselek, yararlı bir kurs olduğunu belirterek, " Kursa gençlerin gelmesi ve hemen hemen hepsinin avcılık atıcılık sporcusu olması çok güzel oldu. Zevkli bir kurs geçirdik" ifadelerinde bulundu.

Düzce'de aldıkları kurstan sonra kendi illerinde atıcılık müsabakalarında hakemlik yapacak olan aday hakemler, verimli bir kursun olduğunda hemfikir oldular.

Düzce'ye gelen Plak Atışları hakem adayları Düzce'de görmüş oldukları ilgiden ve sunulan sayısız imkanlardan çok memnun kaldıklarını belirtti. Bu noktada emeği geçen herkese teşekkürlerini sundular. Program sonunda aday hakem olmaya hak kazanan kursiyerler hatıra fotoğrafı çektirdi.

Düzce Plak Atışları Hakem Kursuna katılan aday hakemlerin yazılı sınavda 70 puanın üstüne çıkmaları gerekiyor. Sonuçlar Avcılık ve Atıcılık Federasyon sitesinde yayınlanacağı belirtildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atıcılık Kursu Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement