Atilla Gökçe'den, Emre Belözoğlu'na 'Frankeyştan' Benzetmesi - Son Dakika
Spor

Atilla Gökçe'den, Emre Belözoğlu'na 'Frankeyştan' Benzetmesi

Atilla Gökçe\'den, Emre Belözoğlu\'na \'Frankeyştan\' Benzetmesi

Usta gazeteci Attila Gökçe, Emre Belözoğlu'nu eleştirdiği köşe yazıssnda tecrübeli futbolcu için ilginç bir benzetmede bulundu.

01.04.2015 09:23  Güncelleme: 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe - Beşiktaş maçının devre arasında soyunma odası koridorlarında Slaven Bilic'le yaşanan olaylarla ilgili olarak Etik Kurulu'na sevk edilirken suta spor adamı Atilla Gökçe, Türk futbolunun uslanmaz adamı için Frankeyştan benzetmesinde bulundu.

İşte Atilla Gökçe'nin Milliyet'teki köşe yazısı...

MUTEŞEM BİR KARİYERE SAHİP OLDU

Emre Belözoğlu, 12 yaşından beri bu ülkenin gündeminde... Adnan Sezgin, onu çocuk yaşta keşfedip Zeytinburnu'ndan Galatasaray kadrosuna kattığında Milliyet spor sayfasının göbek manşetindeydi. Yıllar geçtikçe büyüdü. Yeteneklerinin, futbol zekasının, çabukluğunun ve öğrenme yeteneğinin örneklerini vererek muhteşem bir kariyerin sahibi oldu. Sadece Galatasaray'da değil, Inter ve Newcastle United'da da forma giydi. Oralarda ortalamanın üstüne çıkamasa da görgüsünü arttırdı, Türkiye'de çoğu profesyonelin sahip olmadığı birikimlerle zenginleşti.

FENERBAHÇE TARİHİNDE YENİ SAYFALAR YAZAMADI

Lider oyuncu karakteri ile Fenerbahçe'ye geldi Emre... Galatasaray'da yaşadığı UEFA Kupası zaferi, Milli Takım'la ortak olduğu Dünya Kupası üçüncülüğünün üstüne hem kişisel kariyerinde, hem de Fenerbahçe tarihinde yeni sayfalar yazmasını bekledik. Şampiyonluktan, kupalardan daha önemli sayfalar... Gördük ki Fenerbahçe orta alanında futbolcu olarak sahip olduğu değerin yanına sporcu olarak fazla bir şey ekleyememiş.

KOCAMAN'LA YAŞADIĞI KAVGA

Milli maçta kendini eleştiren yazarların bulunduğu basın tribününe eliyle yaptığı işaret, Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'la soyunma odasında yaşadığı gerilim (sonrasında da Atletico Madrid'e gidip dönmesi), bu sezon Beşiktaş maçlarında Slaven Bilic'le sergilediği küfürlü tablolar, Emre'yi futbolculuk kariyerinin ötesine taşıyıp farklı bir fenomen haline getirdi.

SPORUN FRANKEŞTAYN'I

Kuşkusuz, bu haliyle Fenerbahçe Kulübü'nde de yönetimin en çok meşgul olduğu oyuncudur Emre... Başkan Aziz Yıldırım'ın tavrına, tabiatına ve üslubuna uygun davrandığını göstererek zaman zaman "kahraman" muamelesi de gördüğü anlaşılmaktadır. Hakemlerin sarı kart gösteremediği, medyanın taraftarlık bağlarından kurtulup doğru biçimde eleştiremediği Emre, kimbilir belki de bizim yozlaşmış spor kültürümüzün Frankeştayn'ıdır.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Atilla Gökçe'den, Emre Belözoğlu'na 'Frankeyştan' Benzetmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Tarafsız yorumcu: Emre'nin karakteri bozuksa bunun tek sorumlusu Türk insanına kendi taraftarına Hırsız diye bağıran futbol katili hagi den başkası değildir. Cincondayken karakterini bozdular adamın. O zaman bozukken adamdı da şimdi fenerdeyken mi bozuldu. Güldürmeyin insanı at gözlüklü cinconlular. 8 22 Yanıtla
  • son urfalı: her evin bi tuvaleti vardır. 28 1 Yanıtla
  • mehmet: 0 bir cacıga benzemiyor at hırsızı 22 4 Yanıtla
  • Circir55: Hahahahahahahahaha 7 3 Yanıtla
  • aslinda bir hiç: Tescilli, mahkeme kararli irkci. bu bile tek basina yetiyor. 7 2 Yanıtla
  • GÜRKAN: ÖNCELİK BENCE YÖNETİCİLERDE ONLAR GİDECEK ADAM GİBİ ADAMLAR GELECEK SONRASIMI, NE EMRESİ, NE VOLKANI, NE BİLİÇİ, NE MELOSU KALIR 2 1 Yanıtla

Advertisement