Atlı Jandarmalar Yeniden Efes'te - Son Dakika
Yerel

Atlı Jandarmalar Yeniden Efes'te

Atlı Jandarmalar Yeniden Efes\'te

Geçen sene içinde turizm sezonunda Efes antik kentinde ve Pamucak sahilinde görev yapan atlı timler tekrar antik kente geldi.

09.07.2014 10:05

Geçen sene içinde turizm sezonunda Efes antik kentinde ve Pamucak sahilinde görev yapan atlı timler tekrar antik kente geldi. Efes'e getirilen atlar turistlerin yoğun ilgisi ile karşılaşırken, onları yakından görmek isteyen turistler atlarla bol bol fotoğraf çekildiler. Efes Antik Kenti'nde asayiş çalışması yapan atlı jandarma timi, antik kenti ziyaret eden turistlerin ilgi odağı oldu. Yerli ve yabancı turistlerin fotoğraflarını çektiği tim, antik kentte devriye görevi yaptı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı'nın oluşturduğu atlı jandarma timleri Efes'te göreve başladı. İzmir İl Jandarma komutanlığı, Selçuk, Seferihisar ve Menderes ilçelerinde turistik bölgelerde atlı jandarma devriyesi oluşturdu. Atlar haftanın belirli günlerinde Efes'te, Pamucak'ta devriye görevi yapacaklar. Daha sonra Menderes ve Seferihisar ilçelerinde aynı göreve devam edecekler.

Atlı Jandarma Bölük Komutanlığı'na bağlı timlerin yaz dönemi boyunca turistik merkezlerde görevlendirildiğini belirten ilgili yetkililer,. İzmir'de görevli timin dönüşümlü olarak Seferihisar, Selçuk ile Menderes ilçelerinde sahiller, mesire alanları ile ören yerlerinde asayiş hizmeti vereceğini ifade ettiler.

Atlı timlerin ayrıca jandarma motosikletli asayiş timleri ile işbirliği içinde özellikle hırsızlık olaylarının önlenmesi konusunda caydırıcı çalışmalar yapacağı belirtildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atlı Jandarmalar Yeniden Efes'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement