ATO'dan Bakanlara Ziyaret - Son Dakika
Ekonomi

ATO'dan Bakanlara Ziyaret

ATO\'dan Bakanlara Ziyaret

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nu...

29.12.2016 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nu ziyaret etti.

ATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Baran ziyaretler sırasında ATO üyelerinin sorunlarını aktardı, Ankara'dan yurt dışına direk uçuşların artırılması, Akyurt Fuar Alanı'nın bir an önce yapılması ve sağlık turizminin geliştirilmesi konusunda destek istedi.

Baran, ziyaretlerde ATO üyelerine sağladıkları "Nefes Kredisi" ve 15 bin kişinin katıldığı Ankara Marka Festivali hakkında bilgi vererek, önümüzdeki yıl gerçekleştirecekleri Ankara Ticaret Kongresi ve geniş katılımlı Coğrafi İşaretler Zirvesi ile ilgili de bakanlarla görüş alışverişinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi ATO'dan Bakanlara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement