Avcı: 'Öğrenciler Bu Okullara Girmek İçin Yarışacak' - Son Dakika
Güncel

Avcı: 'Öğrenciler Bu Okullara Girmek İçin Yarışacak'

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, ‘Önümüzdeki yıllardaki en büyük önceliğimiz mesleki ve teknik liselerimiz olacak, Öğrenciler bu okullara girmek için yarışacak’ dedi.

15.09.2014 12:18

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, “Önümüzdeki yıllardaki en büyük önceliğimiz mesleki ve teknik liselerimiz olacak. Öğrenciler bu okula girmek için yarışacak.’ dedi.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, yeni eğitim öğretim yılı açılışını Balgat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yaptı. Bakan Avcı, 2014-2015 eğitim öğretim yılının hayırlı, sağlık ve mutluluk içinde başarılı bir eğitim yılı olmasını dileyerek, “Gerek kalkınma planlarımızda, gerek hükümet programlarımızda, gerek bakanlığımızın stratejik planlarında mesleki eğitime verdiğimiz desteği vurgulamak amacıyla özellikle burayı seçtik. Endüstri ve Teknik Meslek Liselerimizin neler başardığını biz biliyoruz ama kamuoyu pek bilmiyor. Onun için özellikle bugün buraya geldik.” dedi.

Bakan Avcı, bu yıl ve önümüzdeki ders yıllarında en büyük önceliklerinin mesleki ve teknik eğitim olacağını ifade ederek, “Teknolojideki gelişmeleri eğitim sistemimize aktarabilmek için ne gerekirse yapacağız. Öğrenciler bu okula girmek için yarışacak. Organize sanayi bölgelerinde açtığımız endüstri meslek liselerine destek veriyoruz. Meslek okullarımız önümüzdeki yıllarda gerçekten ciddi yarışlara konu olacak okullar.” diye konuştu.

Avcı: \'Öğrenciler Bu Okullara Girmek İçin Yarışacak\'
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Avcı: 'Öğrenciler Bu Okullara Girmek İçin Yarışacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement