Avcılar'da 26 Araç Kundaklandı - Son Dakika
Güncel

Avcılar'da 26 Araç Kundaklandı

Avcılar\'da 26 Araç Kundaklandı

Haber-Kamera: Erhan TEKTEN İstanbul DHAAvcılar Gümüşpala Mahallesi'nde yanyana iki sokak Atelye ve Kısmet'te park halindeki 26 araç kimliği belirsiz saldırganlarca kundaklandı.

11.09.2016 13:53

Haber-Kamera: Erhan TEKTEN İstanbul DHA

Avcılar Gümüşpala Mahallesi'nde yanyana iki sokak Atelye ve Kısmet'te park halindeki 26 araç kimliği belirsiz saldırganlarca kundaklandı. Arife sabahı gerçekleşen saldırı ile birlikte 26 araç sahibinin bayramı kabusa döndü. Saldırganlar tüm araçları motor kaputu ve ön camın birleştiği noktaya benzin döktükten sonra meşale ile yaktı. Sesleri duyan mahalle sakinleri araçların yandığını görünce araçlarını kurtarmak için sokağa indirdikleri su dolu bidon ve kovalarla alevlere müdahale etti. İhbar üzerine itfaiye ekipleri de olay yerine gelerek araçlarda soğutma çalışması yaptı. Kundaklanan araç sahipleri duruma tepki gösterirken bazıları tatil planlarının altüst olduğunu, bazıları da kurban kesimi sırasında araçlarına ihtiyaç olduğunu belirtti. Aracındaki hasarı tamir ettirmek için götüren bir sürücünün ise alevlere müdahale ederken elinin yandığı öğrenildi.

PANİK HALİ CEP TELEFONU KAMERASINA BÖYLE YANSIDI

Sabaha karşı bir mahallelinin cep telefonu kamerasıyla çektiği görüntülerine Atelye Sokaktaki panik hali yansıdı. Görüntülerde vatandaşların bidonlarla su taşımaları ve araçlara müdahale etmeleri gözüküyor. Bir aracında kaputunun altında çıkan alevler kameraya yansıyor. Kundaklanan araçlardan birinin sahibi Hüseyin Eker "Gürültüyle uyandık. Bir baktık ki araçlar yanıyor iki sokakta. Herkes araçlarını söndürmenin derdindeydi. Bir baktım benim aracımda yanıyordu. İmece usulü ile herkes söndürdü. İtfaiye de sokaklar dar olduğu için giremedi. Güvenlik kamerasında bir zanlı görünüyor. Tanıyormuyuz diye polis bize de gösterdi. Yaklaşık 30-35 yaşlarında hafif kel bir adam. Çok sakin bir adam. Çok d a rahat tavırlarla alevi alıyor ve arabalarının üstüne tek tek bırakıyor" dedi.

MAHALLE MUHTARI: BUNU NEFRETLE KINIYORUZ

Gümüşpala Mahallesi Muhtarı Ali Çiftçi mahallelerinin çok sakin bir mahalle olduğunu söyleyerek, "Bunu kimlerin yaptığını henüz bilmiyoruz. Bunu nefretle kınıyoruz. " şeklinde konuştu.

Polis civardaki güvenlik kamerası görüntülerini incelerken, saldırganların eşkaline ulaşmaya çalışıyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Avcılar'da 26 Araç Kundaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement