Avea'dan TSK Mensuplarına Ücretsiz İletişim İmkanı - Son Dakika
Güncel

Avea'dan TSK Mensuplarına Ücretsiz İletişim İmkanı

Avea, sınır bölgelerinde ve zorlu coğrafi koşullarda görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mensuplarının, yakınlarıyla Taşınabilir Uydu Yer Terminali üzerinden ücretsiz görüşebilmesi için Genelkurmay Başkanlığı ile iş birliğine gitti.

15.04.2015 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avea, sınır bölgelerinde ve zorlu coğrafi koşullarda görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mensuplarının, yakınlarıyla Taşınabilir Uydu Yer Terminali üzerinden ücretsiz görüşebilmesi için Genelkurmay Başkanlığı ile iş birliğine gitti.

Avea açıklamasına göre, yapılan iş birliği ile TSK mensupları,  zor koşullarda iletişim için kullanılan Taşınabilir Uydu Yer Terminali üzerinden Türk Telekom sabit hat abonelerini ve Avea hatlarını ücretsiz arayabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Grubu Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk, askerin hayatını olumlu yönde değiştirecek bu çalışmayı gerçekleştirmekten mutlu olduklarını belirtti.

Zorlu coğrafi koşullarda ve yüksek stres altında görev yapan er, erbaş ve diğer TSK personelinin sevdikleriyle aralarındaki engelleri kaldıran projenin, manevi değerinin çok güçlü olduğunu vurgulayan Ertürk, şunları kaydetti:

"Sınır bölgelerde ve coğrafi koşulların uygun olmadığı yerlerde görev yapan er ve erbaşlar, sadece Taşınabilir Uydu Yer Terminali üzerinden iletişim kurabiliyorlar. Bunun, zorlu şartlarda vatani görevini yapan TSK mensuplarının yakınlarıyla iletişim kurmasında sıkıntı yarattığını görerek, bu sıkıntının giderilmesine destek olalım istedik. Bu doğrultuda Genelkurmay Başkanlığı ile yaptığımız bu iş birliği ile Mehmetçiği aileleri ve yakınlarıyla buluşturuyoruz.

Sosyal sorumluluğumuz olarak gördüğümüz bu projeye imza atarak, Avea müşterilerinin uydu terminalleri üzerinden ücretsiz aranabilmesini sağlıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu proje, kısa sürede önemli bir ihtiyacı giderdi. Uydu yönünden Avea yönüne aramaların toplamı kısa sürede 3 milyon dakikayı aştı. Bu da sunduğumuz hizmetin ne kadar çok kişiye ulaştığını ve ne kadar büyük bir ihtiyaca cevap verdiğini gösteriyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avea'dan TSK Mensuplarına Ücretsiz İletişim İmkanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement