Avea, Yatırımlara Devam Edecek - Son Dakika
Yerel

Avea, Yatırımlara Devam Edecek

Avea, Yatırımlara Devam Edecek

Avea Türkiye Satış Direktörü Duvan: "Türkiye'nin en çok yatırım yapan operatörüyüz. Pazar payımız son 1,5 yılda yüzde 4 büyüdü"

17.10.2014 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avea Türkiye Satış Direktörü Tarık Duvan, Türkiye'de 800 milyon liralık yatırımla yaklaşık 20 bin kişiye istihdam sağladıklarını söyledi.

Duvan, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Avea'nın, Güneydoğu'da yüzde 36'lık pazar payına sahip olduğunu ve en güçlü büyümeyi de Gaziantep'te gösterdiğini belirtti.

Toplam 21 Avea İletişim Merkezi ve 350'nin üzerindeki satış noktasıyla bölgeye hizmet verdiklerini aktaran Duvan, şunları kaydetti:

"Avea olarak, müşteri odaklı yatırımlarımızla Anadolu'da büyümeye hız kesmeden devam ediyoruz. Sahip olduğumuz abone bazında değerlendirdiğimizde Gaziantep, bölgedeki abonelerimizin yüzde 36'sını, tüm Türkiye'deki abonelerimizin ise yüzde 3'ünü oluşturuyor."

Mobil yönetilebilen şirketlerin gelecekte lider olacağını savunan Duvan, firmasını ileriye başarıyla taşımak isteyen kurumların buna odaklanması gerektiğine dikkati çekti.

Mobil erişimin durması halinde işleri aksattığını vurgulayan Duvan, şöyle konuştu:

"Sağlık, eğitim, finans, perakende, lojistik ve güvenlik sektörleri başta olmak üzere uzaktan yönetimi mümkün kılarak zamandan ve maliyetten kazandıran teknolojiler hayatımızın merkezinde artık. Birlikte kazanma ve birlikte büyüme ilkemiz, en yeni teknolojilerin uygulayıcısı olarak bizi yeni hedefleri zorlamaya yönlendiriyor."

Duvan, Avea abone sayısının 16,2 milyona ulaştığını hatırlattı.

Yıl sonunda 16,5 milyon aboneye ulaşmayı hedeflediklerini belirten Duvan, "Türkiye'de 800 milyon liralık yatırımla yaklaşık 20 bin kişiye istihdam sağlıyoruz. Son dönemde Türkiye'nin en çok yatırım yapan operatörüyüz. Pazar payımız son 1,5 yılda yüzde 4 büyüdü. Önümüzdeki dönemde de yatırımlara devam edeceğiz" diye konuştu. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Avea, Yatırımlara Devam Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement