Avm Değil Çevik Kuvvet ve Özel Harekat Şube Müdürlükleri Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Avm Değil Çevik Kuvvet ve Özel Harekat Şube Müdürlükleri Yapılacak

Bornova’da bulunan Bornova Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğüne ait taşınmazların bir yerlere bağışlanacağı ya da söz konusu bu taşınmazlar üzerine AVM yapılacağı şeklinde çıkan haberlere İzmir Valiliğinden yalanlama geldi.

20.01.2015 14:39

Bornova'da bulunan Bornova Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğüne ait taşınmazların bir yerlere bağışlanacağı ya da söz konusu bu taşınmazlar üzerine AVM yapılacağı şeklinde çıkan haberlere İzmir Valiliğinden yalanlama geldi.

İzmir Valiliğinden yapılan açıklamada, Bakanlar Kurulu Kararı ile kapatılan Bornova Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğüne ait taşınmazların bir yerlere bağışlanacağı ya da söz konusu bu taşınmazlar üzerine AVM yapılacağı şeklindeki asılsız haberlerin gerçeği yansıtmadığı ve söz konusu arazinin mülkiyetinin Maliye Hazinesine ait olduğu açıklandı. Söz konusu taşınmazların İzmir Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ile Özel Harekat Şube Müdürlüğü tarafından kullanılmaları amacıyla İl Emniyet Müdürlüğüne tahsis edilmesi için Maliye Bakanlığı 'Milli Emlak Genel Müdürlüğü' nezdinde gerekli işlemlerin başlatılması adına İçişleri Bakanlığından 'Emniyet Genel Müdürlüğünden' talep edildiği söylendi. Yapılan açıklamada, İzmir Defterdarlığı ile koordine kurulması ve bu taşınmazların yeni durumuna uygun tahsis işlemlerinin başlatılması yönünde gerekli talimatlar verildiği belirtilerek "Söz konusu bu işlemlerin tamamlanmasının ardından bu taşınmazların İzmir Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Çevik Kuvvet ve Özel Harekat Şube Müdürlükleri yerleşkesi olarak faaliyete geçirilecektir denildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Avm Değil Çevik Kuvvet ve Özel Harekat Şube Müdürlükleri Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement